News

Doi frați gemeni de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Doi frați gemeni de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10.
12.08.2021 | 07:56
Doi frati gemeni de doi ani au murit dupa ce au cazut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiesti
ADVERTISEMENT

Tragedie în Ploiești, unde doi frați în vârstă de doi ani au murit. Copiii au căzut de la etajul blocului unde locuiau, miercuri seară. Din păcate, pentru ei nu s-a mai putut face nimic.

Doi frați gemeni în vârstă de doi ani au murit

Copiii nu au mai avut nicio șansă, pentru că apartamentul din care au căzut se afla la etajul zece al unui bloc din Ploiești. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 20:30.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați gemeni se jucau în fața unei ferestre de la apartamentul în care locuiau, în dormitor. Mama lor era acasă, dar aceasta se afla într-o altă cameră și făcea curat.

Femeia nu și-a dat seama că făceau copiii săi decât atunci când era deja prea târziu. Cei doi s-ar fi urcat pe o masă care se afla în dreptul ferestrei din dormitor, apoi s-au aplecat și nu au mai putut să revină la siguranță.

ADVERTISEMENT

Ei au căzut în gol. Prima care s-ar fi prăbușit a fost fetița, iar apoi a urmat-o și băiețelul, conform Antena 3. Cei care au sunat la 112 au fost martorii, care au văzut cum cei doi copii au căzut de la geam.

Cum s-a produs tragedia din Ploiești, în care doi copii au decedat

Mama lor a observat destul de târziu că cei doi copii nu mai sunt, așa că a început să îi caute prin casă. Cei doi frați gemeni nu se mai aflau în dormitor.

ADVERTISEMENT

În acele momente, în locuință se aflau fratele mai mare al copiilor și o fată. În ciuda eforturilor medicilor, cei doi copii și-au pierdut viața.

Manevrele de resuscitare nu au mai avut niciun efect asupra lor, pentru că impactul cu solul a fost devastator.

ADVERTISEMENT

“În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament.

Din păcate, aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Cei doi copii sunt asistați medical de către echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova”, arată un comunicat al IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT