Fotbal international

Doi jucători din Serie A nu reuşesc să scape de coronavirus. Au ieşit pozitivi şi la al treilea test!

24.04.2020 | 11:07
Doi jucatori din Serie A nu reusesc sa scape de coronavirus Au iesit pozitivi si la al treilea test
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a făcut mari probleme în Italia, unde au decedat peste 20.000 de persoane. Virusul a contaminat şi sportivi, printre aceştia aflându-se inclusiv jucători de fotbal din Serie A.

Doar ei doi nu se pot prezenta la pregătiri

Cele mai mari probleme le-a avut clubul Sampdoria, cu şapte persoane pozitive, apoi Fiorentina cu cinci, iar Juventus are trei, toţi provenind din rândul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Majoritatea s-au reabilitat, însă mai sunt doi jucători care şi acum nu îşi pot relua pregătirile, pentru că au fost testaţi pozitiv şi a treia oară.

Este singurul jucător de la Atalanta infectat

Unul dintre ei este singurul jucător al Atalantei Bergamo, portarul Marco Sportiello, care s-a infectat cu COVID 19, în condiţiile în care în tabăra adversarilor de la Valencia au fost nu mai puţin de 25 de contaminări, zece în rândul fotbaliştilor, 15 diverşi oficiali ai clubului.

ADVERTISEMENT

Marco Sportiello, singurul fotbalist de la Atalanta, care s-a infectat cu noul SARS-CoV-19, după ce s-a confruntat cu Valencia în dublă manșă a Ligii Campionilor, în februarie 2020, a fost diagnosticat pentru prima dată pe 20 martie 2020.

Şi starul lui Juventus e în aceeaşi situaţie

A urmat un al doilea test, care ar fi ieșit negativ, numai că acel rezultat nu a fost confirmat. Jucătorul chiar îşi pune întrebarea dacă va mai scăpa de acest virus.

ADVERTISEMENT

Aceeaşi situaţie o întâlnim şi la unul dintre cei mai importanţi jucători de la Juventus, fantezistul argentinian Paulo Dybala. Şi el, împreună cu iubita sa, Oriana Sabatini, sunt în continuare consemnaţi la domiciliu, pentru că au ieşit pozitivi la al treilea test.

Pregătirile se reiau pe 4 mai

La Dybala este chiar ciudat, pentru că doar cu patru zile în urmă efectuase alt test şi acela a fost negativ. Practic, nici jucătorul nu mai înţelege nimic, doar că fiind pozitiv nu poate ieşi din casă!

ADVERTISEMENT

În Italia pregătirile sunt programate pentru a începe în jurul datei de 4 mai. În condiţii speciale, respectându-se toate protocoalele impuse de Ministerul Sănătăţii, pentru protejarea jucătorilor. Se speră ca în luna iunie să se poată relua şi competiţiile întrerupte de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT