Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Doi jucători, out de la CFR Cluj! Anunțul lui Cristi Balaj

CFR Cluj continuă să facă revoluție în cadrul lotului. La Fanatik SuperLiga, Cristi Balaj a anunțat că ardelenii se mai despart de doi jucători.
06.09.2023 | 00:02
Doi jucatori out de la CFR Cluj Anuntul lui Cristi Balaj
Doi jucători, out de la CFR Cluj! Anunțul lui Cristi Balaj. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA. Președintele lui CFR Cluj a vorbit despre mișcările de trupe pe care le mai face clubul patronat de Neluțu Varga, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat.

Cristi Balaj, despre plecările lui Peteleu și Țîru de la CFR Cluj

FANATIK a anunțat în exclusivitate că în ultima zi de mercato CFR Cluj l-a cedat la rivala Universitatea Cluj pe Andrei Peteleu. Nu este singurul fotbalist la care ardelenii au renunțat luni, 4 septembrie. A plecat și Bogdan Țîru, în Polonia, la Warta Pozna.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin din partea noastră când au existat solicitări am încercat să păstrăm relații bune și putem spune că avem relații bune cu cei de la U Cluj. Așa ar fi și normal. Mai puțin ceea ce a însemnat organizarea ultimei partide, unde au rămas corigenți față de suporterii noștri.

Din respect pentru suporterii lor, eu nu o să mă mai ocup de organizarea meciurilor U – CFR sau CFR – U pentru că am rămas repetent și mă simt neputincios sau înfrânt în această speță. Față de suporteri, care au solicitat să stea la nivelul superior, să aibă aceleași condiții ca și cei de la U. Dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect, am trecut peste.

ADVERTISEMENT

E cu opțiune de cumpărare (n.r. – transferul Peteleu). Nu e niciun transfer definitiv. Pentru că cei de la Universitatea au posibilitatea să îl cumpere pe Peteleu. Nu e nicio problemă.

Avem jucători foarte buni și nu avem o problemă să transferăm jucători la U Cluj. E un club din același oraș și încercăm să îmbunătățim relațiile”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR așteaptă jucători și după închiderea ferestrei de mercato

În cadrul aceleiași ediții de FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj a dezvăluit și că la CFR urmează să mai ajungă fotbaliști, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat.

„Da, da se rezolvă și acel transfer. (n.r. – transferul lui Matei Ilie). Va mai veni un jucător interesant. Am încredere că e un jucător talentat, care a fost la opt ani la un club important din Europa.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă va și rămâne pentru că vine de la un club important din Europa, un jucător care respectă regula U21 și anul ăsta și anul viitor”, a mai spus președintele ardelenilor.

Cea mai tare emisiune sportivă continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Doi jucatori, OUT de la CFR Cluj | ANUNTUL lui Cristi Balaj

ADVERTISEMENT
Tags: