Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj mai face un transfer de top: „8 ani a fost la un club important din Europa”

CFR Cluj face transferuri și după închiderea ferestrei de mercato. Cristi Balaj a anunțat o achiziție de top la Fanatik SuperLiga.
05.09.2023 | 13:05
CFR Cluj mai face un transfer de top 8 ani a fost la un club important din Europa
CFR Cluj mai face un transfer de top: „8 ani a fost la un club important din Europa” . FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Președintele lui CFR Cluj a vorbit inclusiv despre transferurile pe care le mai fac ardelenii, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat.

CFR Cluj, încă un transfer de top. Anunțul conducerii: „Respectă regula U21”

CFR Cluj e activă pe piața transferurilor, chiar dacă mercato s-a încheiat în România. Ardelenii dau, dar și iau jucători. FANATIK a anunțat în exclusivitate că, în ultima zi, „feroviarii” l-au cedat la rivala „U” pe Andrei Peteleu.

ADVERTISEMENT

În locul său e așteptat un alt fundaș. E vorba de Matei Ilie (20 de ani), care vine în Gruia liber de contract după despărțirea de Padova. Stoperul, convocat de Daniel Pancu la naționala de tineret pentru meciul cu Albania U21, nu este singurul jucător pe care îl mai așteaptă Andrea Mandorlini.

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj negociază transferul unui alt tânăr fotbalist, care vine de la o echipă importantă din Europa, și care este eligibil pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

„Da, da se rezolvă și acel transfer. (n.r. – transferul lui Matei Ilie). Va mai veni un jucător interesant. Am încredere că e un jucător talentat, care a fost la opt ani la un club important din Europa.

Rămâne de văzut dacă va și rămâne pentru că vine de la un club important din Europa, un jucător care respectă regula U21 și anul ăsta și anul viitor”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„E loc de mai bine”

CFR Cluj a făcut o adevărată revoluție la nivelul lotului în această vară. Mai mult, fosta campioană a încasat și o sumă importantă de bani din jucătorii pe care i-a vândut, 7.300.000 de euro, pe transferuri ardelenii plătind doar 275.000 de euro.

„(n.r. – Mandorlini e mulțumit după perioada de transferuri?) Loc de mai bine există. Suntem supărați că nu ne-am calificat în grupele Conference League. Dar trebuie să trecem peste. Din păcate nu s-a calificat nicio echipă”, a adăugat președintele ocupantei locului 2 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Show-ul continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

INCA UN TRANSFER TARE pregatit de CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: