News

Doi morți în explozii diferite, la Curtea de Argeș și Oradea. Casele li s-au făcut scrum, pompierii luptă pentru salvarea răniţilor

Doi bărbați au fost găsiți morți, în urma unor explozii. Tragediile, care par trase la indigo, au avut loc la Curtea de Argeș și Oradea.
05.04.2024 | 15:51
Doi morti in explozii diferite la Curtea de Arges si Oradea Casele li sau facut scrum pompierii lupta pentru salvarea ranitilor
Doi morți în explozii diferite, la Curtea de Argeș și Oradea. colaj Fanatik/ Foto Argespress/Bihon.ro
ADVERTISEMENT

Doi bărbați au fost găsiți morți, vineri, 5 aprilie, în urma unor explozii diferite, în municipiile Curtea de Argeș și Oradea. Tragediile par trase la indigo, ambele având loc cu puțin timp înainte de ora 14:00.

Doi morți în explozii diferite, la Curtea de Argeș și Oradea

Cei doi bărbați au sfârșit într-un mod tragic, în propriile case. Primul eveniment nefericit s-a produs în municipiul Curtea de Argeș. O explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe, situat pe strada Despina Doamna.

ADVERTISEMENT

Deflagrația a fost urmată de un incendiu la un apartament, aflat la etajul trei al clădirii. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit corpul carbonizat al unui bărbat. Totodată, două persoane au fost asistate medical. Una dintre acestea a fost grav rănită, suferind arsuri. În total, șase oameni au fost evaluați de echipajele medicale, printre care și un copil.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane au fost evacuate din bloc. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. „Se efectuează și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor aflate în bloc, pentru a le evacua”, au transmis reprezentanții ISU Argeș, conform presei locale.

Un alt bărbat a murit, după ce casa i s-a făcut scrum

Cea de-a doua tragedie s-a petrecut în Oradea, pe strada Pavilioanele CFR, aici unde un alt bărbat a fost găsit fără viață, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au găsit trupul carbonizat în una dintre camere.

ADVERTISEMENT

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.45, apelantul precizând că în interior a fost surprinsă o persoană.

La fața locului s-au deplasat de urgență, echipajele Detașamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”, a informat ISU Bihor.

ADVERTISEMENT

Conform pompierilor, toate camerele locuinței au fost afectate de incendiul care se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Din păcate, pentru bărbatul surprins în interiorul casei nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

 

ADVERTISEMENT