News

Doi morți și 10 răniți într-un accident produs în Timiș. Mașină plină cu migranți, răsturnată

Accident grav produs miercuri după-amiaza în județul Timiș. Doi morți și 10 răniți au fost raportați de autorități, după ce o mașină plină cu migranți s-a răsturnat.
10.11.2021 | 20:44
Doi morti si 10 raniti intrun accident produs in Timis Masina plina cu migranti rasturnata
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră produsă miercuri pe o șosea din vestul țării. Două persoane au murit, iar alte 10 au fost rănite, într-un accident care a avut loc pe drumul care leagă localitățile Biled și Iecea Mică.

Din datele oferite de autorități, aflăm că toate victimele sunt cetățeni străini, despre care se presupune că sunt migranți.

ADVERTISEMENT

Agenții de la Poliție au precizat că maşina implicată în accident era un autoturism cu 5 locuri, iar șoferul nu a putut fi identificat.

Mașină plină cu migranți, implicată într-un accident grav în Timiș. Doi bărbați au murit și 10 sunt răniți

Conform ISU, autoritățile au fost înștiințate despre accident la ora 17.35. În autovehiculul răsturnat se aflau mai mulți pasageri. La fața locului din partea ISU Timiș s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri.

ADVERTISEMENT

Dat fiind numărul mare de victime, la locul evenimentului rutier au fost mobilizate și patru ambulanțe SAJ, respectiv voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Cărpinis și SVSU Jimbolia. Victimele au fost transportate la spital.

Potrivit presei locale, toate persoanele implicate în accident sunt migranţi.

”În eveniment sunt implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate şi 10 persoane rănite. Victimele sunt de sex masculin, cetăţeni străini”, a menţionat ISU Timiş, conform Tion.

ADVERTISEMENT

Polițiștii încearcă să identifice șoferul aflat la volanul mașinii răsturnate

Cei de la IPJ Timiș, prezenți la fața locului, încearcă în aceste momente să-l găsească pe cel care se afla la volanul autovehiculului care s-a răsturnat. În acest sens se fac verificări.

”Nu s-a putut stabili care dintre persoanele găsite la fața locului ar fi șoferul autoturismului, polițiștii efectuând verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului, precum și a identificării conducătorului auto”, transmite IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Zi de miercuri tragică pe șoselele din țară

Accidentul din Timiș nu este singurul de miercuri soldat cu decese în țara noastră. În cursul dimineții, o persoană a murit şi alte 4 au fost rănite, cadrele medicale reușind resuscitarea la faţa locului a uneia dintre acestea, în urma unui accident rutier produs pe DN 22 Constanţa – Tulcea, în zona Tariverde.

În accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune frontală, traficul rutier fiind blocat, anunță Agerpres.

ADVERTISEMENT
Tags: