News

Doi morți și trei răniți într-un grav accident produs în Botoșani. O mașină a lovit din plin un cap de pod

Un grav accident rutier s-a produs luni dimineața în Botoșani. În urma acestuia au rezultat doi morți și trei răniți. Mașina în care se aflau victimele a intrat într-un cap de pod.
25.10.2021 | 08:53
Doi morti si trei raniti intrun grav accident produs in Botosani O masina a lovit din plin un cap de pod
ADVERTISEMENT

Debut negru de săptămână pe șoselele din România. Un tragic accident rutier a fost consemnat în primele ore ale zilei de luni în județul Botoșani.

O mașină a intrat din plin într-un cap de pod pe raza satului Miorcani din comuna Rădăuți Prut. În urma impactului, doi tineri au murit.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Botoșani. Doi morți și trei răniți, după ce o mașină a lovit un cap de pod

Din datele ISU Botoșani, în autoturismul implicat în accident se aflau în total cinci persoane. În urma impactului puternic, doi tineri au rămas încarcerați.

Celelalte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cei cinci pasageri aveau vârste cuprinse între 21 și 27 ani.

ADVERTISEMENT

Cei trei pasageri care au scăpat cu viață din accident au ieșit singuri din mașină. În ceea ce-i privește pe cei decedați, aceștia stăteau pe scaunele din dreapta fata și spate.

Ei au rămas încarcerați, fiind scoși din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul.

ADVERTISEMENT

În următoarele ore, Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Cum se circulă luni dimineața în țară. Probleme în Harghita, unde o mașină a lovit un pui de urs

Poliția Română informează că pe DN 12 Tușnad-Miercurea-Ciuc (E578), la kilometrul 59+200 de metri, între localitățile Sânmartin și Cozmeni, județul Harghita, un autovehicul a acroșat mortal un pui de urs, ce se află pe marginea părții carosabile.

ADVERTISEMENT

În această zonă, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens, pentru aproximativ 45-60 de minute.

De asemena, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea, pe alocuri, sub 200 de metri, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 152 – 154, pe raza localității Fetești, județul Ialomița.

În ceea ce privește traficul pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic și cu vizibilitatea bună.

La capitolul fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, dar și pe DN4, localitatea Popești-Leordeni.

ADVERTISEMENT
Tags: