Life

Doi români au mâncat slănină și ceapă pe o plajă din Dubai, sub privirile tuturor. Ce repercusiuni a avut gestul lor

Doi români au ajuns virali după ce au servit preparate tradiționale pe plaja din Dubai. Cum au reacționat cei care au văzut imaginile
15.01.2024 | 10:47
Doi romani au mancat slanina si ceapa pe o plaja din Dubai sub privirile tuturor Ce repercusiuni a avut gestul lor
Gestul incredibil pe care l-au făcut doi români în Dubai. Sursa foto: captură TikTok
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că gastronomia românească este una dintre cele mai delicioase din lume. Preparatele noastre tradiționale sunt atât de irezistibile, încât cu greu se poate abține cineva să nu le guste. Drept dovadă, românii nu se despart de ele nici când sunt în vacanță.

Ardelenii care au dus o bucată din România în Dubai

România este recunoscută pentru preparatele sale tradiționale. Șunculița de porc, cârnații sau caltaboșii sunt doar câteva exemple de preparate delicioase. Numai cine nu le-a încercat nu are cuvinte de laudă la adresa lor!

ADVERTISEMENT

De data asta, preparatele noastre i-au făcut virali pe doi români aflați în vacanță. Pe plajele din Dubai, acolo unde tronează luxul și opulența, românii au pus masa tradițional, ca la ei acasă.

Cuplul nu a avut nicio reținere din a scoate cele mai bune preparate românești și din a le întinde pe masă. Cei doi s-au filmat în timp ce mâncau din preparate, iar videoclipul lor s-a viralizat imediat pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Filmarea poartă numele de ”Ardelean în Dubai” și se pare că foarte mulți români au rezonat cu gestul celor doi. Cuplul a scos tot ce avea mai bun și a început să se guste din slănină, dar și alte preparate tradiționale.

Videoclipul românilor a adunat mii de aprecieri de la conaționali

Ca orice român care se respectă, de pe masă nu a lipsit nici clasica palincă. Gestul celor doi a arătat patriotismul față de mâncarea tradițională, iar cei din online au apreciat asta.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, mai mulți români au felicitat cuplul pentru alegerea făcută. Ba chiar unii dintre ei au spus că la el procedează și ei, ori de cât ori pleacă în vacanță.

„Doamne, ce-mi plac asemenea oameni”, ”Cel mai bun meniu, sănătate curată” sau ”Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”, sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

ADVERTISEMENT

La polul opus s-au aflat și românii care au fost de-a dreptul surprinși de gestul celor doi ardeleni. Ba chiar unii dintre ei au fost uimiți de faptul că cei doi nu au fost amendați de autoritățile din Dubai.

Se pare că românii se despart cu greu de mâncarea autentică. Oricât de multe variante ar avea la dispoziție în vacanță, se pare că nimic nu se compară cu bucatele tradiționale.

ADVERTISEMENT