News

Doi soți au murit electrocutați în timp ce făceau pregătiri pentru nunta fiului: ”Pur și simplu nu există cuvinte”

Tragedie fără margini în Republica Moldova: doi soți au murit electrocutați în timp ce făceau pregătiri pentru nunta fiului.
18.07.2023 | 20:03
Doi soti au murit electrocutati in timp ce faceau pregatiri pentru nunta fiului Pur si simplu nu exista cuvinte
Familie din Moldova, lovită de o tragedie fără margini: doi soți au murit electrocutați, în pline pregătiri pentru nunta fiului. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul cumplit pentru o familie din Republica Moldova: doi soți, aflați în pline pregătiri pentru nunta fiului, au murit electrocutați. Aceștia au fost găsiți fără suflare, marți dimineața, de o vecină.

Familie din Moldova, lovită de o tragedie fără margini: doi soți au murit electrocutați, în pline pregătiri pentru nunta fiului

Potrivit presei de peste Prut, tragedia a avut loc în raionul Glodeni. Un cuplu, soț și soție, a murit la Fundurii Vechi. Cauza ar fi o electrocutare. Ultima dată au fost văzuți în viață luni seara. Aceștia făceau curățenie în foișorul propriei case. Apoi, dimineața, soțul și soția au fost găsiți morți.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, decesul cuplului a survenit în dimineața zilei de marți, 18 iulie. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 08:35 de vecina soților, transmite site-ul Știri.md.

Ajunși la locuința vizată, cei de la poliție au găsit aici cadavrele soților de 49 și 51 de ani. Primele cercetări efectuate arată că cei doi au murit după ce au fost electrocutați.

ADVERTISEMENT

Trupurile lor neînsuflețite au fost ridicate și transportate spre examinarea medico-legală, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. În prezent, sunt desfășurate măsuri de documentare a cazului și de stabilire a tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

În loc de o nuntă, va urma o înmormântare pentru familia din Moldova

Această tragedie din Glodeni s-a petrecut în ajunul unui eveniment de familie fericit. În curând, chiar în august, fiul lor urma să se căsătorească. ”Au mai fost astfel de cazuri înainte, dar la două deodată… Și pe 1 august fiul lor are programată nunta. Cum ar trebui să o facă? Dumnezeu să aibă milă!”.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni foarte decenți. Au venit din Portugalia. Este o adevărată tragedie pentru satul nostru. Dumnezeu să aibă milă. Trebuia să fie o nuntă. Oamenii sunt muncitori, muncitori. Este groaznic”, au spus sătenii.

Martorii din zonă mai povestesc scenele cumplite văzute în casa cuplului. Un vecin afirmă că, din cauza electrocutării suferite, victimele au fost pur și simplu înnegrite de șocul electric.

ADVERTISEMENT

Am auzit că erau amândoi înnegriți și au spus că au fost electrocutați. Oameni care își făceau bine meseria. Oameni buni. O tragedie, pur și simplu nu există cuvinte“, au mai spus locuitorii din zonă.

ADVERTISEMENT