Life

Doina Teodoru le dă replica celor care o critică pentru relația cu Cătălin Scărlătescu. Sunt 17 ani diferență între ei: „Se poate și mai mult

Doina Teodoru le-a răspuns celor care nu se mai opresc din a o critica pentru relația cu Cătălin Scărlătescu. Ce le-a transmis.
01.06.2023 | 18:37
Doina Teodoru le da replica celor care o critica pentru relatia cu Catalin Scarlatescu Sunt 17 ani diferenta intre ei Se poate si mai mult
Doina Teodoru, dură cu cei care o critică pentru relația cu Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație de mai bine de doi ani și chiar dacă au demonstrat și la America Express că se iubesc și sunt o adevărată echipă, încă mai sunt criticați pentru diferența mare de vârstă. Astfel, actrița a luat atitudine.

Doina Teodoru le-a transmis un mesaj celor care o critică pentru relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina și Cătălin Scărlătescu se iubesc de câțiva ani, cu toate că între ei există o diferență de vârstă de 17 ani. Ei au fost împreună și în America Express, prilej cu care au demonstrat că nimic nu-i împiedică să fie o echipă unită și că se iubesc cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, mai sunt persoane care îi pun la zid sau nu văd cu ochi buni faptul că o tânără ca ea are o relație cu cineva trecut de 50 de ani. În fața oamenilor care gândesc așa, actrița a luat atitudine și a transmis un mesaj ferm.

Doina Teodoru a dezvăluit că sunt cupluri în care diferența de vârstă este mai mare decât la ea și Cătălin Scărlătescu, dar asta nu e o problemă. Vedeta dă vina pe mentalitatea pe care unii români o au.

ADVERTISEMENT

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a spus Doina Teodorul pentru cei care îi critică relația cu Cătălin Scărlătescu, conform wowbiz.ro.

Cătălin Scărlătescu are planuri serioase de viitor cu iubita lui

În ciuda numeroaselor critici, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au planuri de viitor. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, bucătarul chef a vorbit chiar despre nuntă. Se vede mire, dar nu unul clasic.

ADVERTISEMENT

„Nu mă luați cu astea. Nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi”, a spus, amuzat, vedeta emisiunii Chefi la cuțite.

Totodată, ia în calcul și posibilitatea de a devenit tătic. Iar dacă ar avea copii cu Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu ar proceda asemenea colegei Gina Pistol și ar alege să stea o perioadă departe de televiziune pentru a se axa pe familie.

ADVERTISEMENT

„A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT