Life

Doina Teodoru a făcut anunțul momentului. Ce urmează să se întâmple în viața iubitei lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru vine cu un anunț pe care mulți îl așteptau. Iubita lui Cătălin Scărlătescu face un pas extrem de important în cariera ei.
26.04.2023 | 08:20
Doina Teodoru a facut anuntul momentului Ce urmeaza sa se intample in viata iubitei lui Catalin Scarlatescu
Doina Teodoru a făcut anunțul momentului. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a făcut anunțul cel mare. La câteva săptămâni după finalul America Express, iubita lui Cătălin Scărlătescu se pregătește pentru un nou proiect. Despre ce este vorba? Aflăm chiar de la celebra actriță.

Ce planuri are Doina Teodoru

Doina Teodoru și iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, au participat la America Express. Cei doi au format una dintre cele mai apreciate echipe din competiție. Tocmai din acest motiv, mulți sperau să îi vadă în marea finală, însă norocul nu a fost de partea lor.

ADVERTISEMENT

Au trecut săptămâni bune de când show-ul s-a terminat, iar pe Doina Teodoru nu am prea văzut-o în alte noi proiecte. De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu este jurat la Chefi la Cuțite și îl vedem la Antena 1 săptămânal.

Iată însă că și iubita faimosului jurat se pregătește să dea marea lovitură în cariera ei. Doina Teodoru a oferit un interviu recent în care a vorbit despre planurile ei, dar și despre contractele semnate. Actrița spune că este extrem de activă pe scenă și are numeroase spectacole.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, aceasta se pregătește să reapară în curând și pe micile ecrane. Ea a obținut un rol într-un serial, însă filmările nu au început momentan. De asemenea, ea a evitat să dea detalii despre rolul său, ori despre noua producție.

„Foarte curând reapar. Sunt destul de activă în teatru. Am foarte multe spectacole, dar în curând o să încep filmările pentru un serial. Încă nu am început filmările, dar vor fi detalii cât de curând”, a povestit iubita lui Cătălin Scărlătescu pentru EGO.ro.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, despre rolurile jucate până acum

Va juca Doina Teodoru un personaj negativ sau pozitiv? Nici în această privință, actrița nu a lămurit publicul larg. Deși până acum am văzut-o atât în posturi negative, dar și pozitive, aceasta nu pune prea mult preț pe rolul primit.

Doina Teodoru spune că pentru ea nu există persoane negative ori pozitive. Aceasta se simte bine în orice rol și mai mult de atât, se vede în fața unei provocări imense. Asta în condițiile în care actrița este nevoită să între în pielea unui personaj, iar acesta scoate din ea diferite emoții.

ADVERTISEMENT

„Nu există doar personaje negative și persoanaje pozitive. Este o paletă mult mai largă. Eu mă simt bine în toate personajele mele, pentru că sunt ale mele, și fac cumva să mă simt bine în toate. Ce să zic?

Fiecare personaj scoate la iveală ceva din tine până la urma urmei pentru că trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”, a mai adăugat aceasta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT