Life

Doina Teodoru, lecții de viață pentru Scărlătescu, după America Express! Goală, în pat, cu alt bărbat! Foto

Scărlătescu a avut parte de un real șoc după America Express! Iubita sa, Doina Teodoru, a apărut în pat cu un alt bărbat, în văzul tuturor!
27.03.2023 | 14:44
Doina Teodoru lectii de viata pentru Scarlatescu dupa America Express Goala in pat cu alt barbat Foto
Doina Teodoru, lecții de viață pentru Cătălin Scărlătescu după America Express. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a fost ”înșelat” după America Express, de Doina Teodoru, în fața întregii țări! Actrița din Galați a fost surprinsă în pat cu un alt bărbat, iar imaginea cu tânăra s-ar putea să nu îi pice tocmai bine bucătarului-chef de la Antena 1!

Doina Teodoru, lecție de viață pentru Scărlătescu după America Express. A apărut în pat cu alt bărbat!

Nu doar că Doina s-a simțit destul de confortabilă în brațul unui alt bărbat, chel și acesta, dar mai tinerel și mai puțin robust, însă imaginile au fost difuzate de postul concurent celui cu care vedeta are contract!

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe Doina Teodoru în ipostaze cu totul inedite. Aceasta a jucat un rol în serialul de tip reality-show „Lecții de viață” de la PRO TV.

În episodul difuzat luni, 27 martie 2023, de la ora 14:00, Doina a jucat rolul unei femei pe nume Gabriela Găman, una destul de geloasă, potrivit scenariului.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, aceasta apare într-o scenă destul de intimă, doar în lenjerie intimă, în pat cu un alt actor, care l-a jucat pe un anume Florin.

Actrița, dezbrăcată într-un show de la PRO TV

Cătălin Scărlătescu poate sta liniștit, căci totul e făcut de dragul artei! Juratul de la Chefi la cuțite nu are motive să se teamă că Doina i-ar fi infidelă. Totul face parte din meseria pe care aceasta o are, cea de actriță!

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a devenit extrem de cunoscută publicului larg de când este partenera lui Cătălin Scărlătescu. Așa cum știe toată lumea, cuplul și-a oficializat oarecum relația odată cu participarea la America Express, până la acest show evitând să apară prea des împreună.

Fanii perechii de la America Express știu puține lucruri despre Doina, printre acestea detalii despre cariera ei profesională. Meseria ei i-a adus un titlu important până acum în televiziune, Doina câștigând un sezon al emisiunii de comedie iUmor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
doina teodoru la pro tv
Doina Teodoru, dezbrăcată cu alt bărbat, la PRO TV. Foto: PRO TV

Mihai Bendeac, fascinat de Doina Teodoru. În ce producție a mai apărut

Serialul „Lecții de viață” și apariția la iUmor nu au fost singurele producții extrem de urmărite de români în care Doina a apărut. Vedeta a trecut în CV și rolul pe care l-a avut în „Băieți de oraș”, șatena fermecându-l, la filmări, pe Mihai Bendeac.

De altfel, Mihai Bendeac a ținut să o felicite într-un mod personal, în stilul caracteristic, pentru performanța de care iubita lui Cătălin Scărlătescu a dat dovadă la iUmor.

Pe lângă calitățile artistice, Bendeac a fost profund impresionat și de frumusețea actriței. La vremea respectivă, Bendeac i-a oferit cele mai sincere complimente, Doina nefiind implicată la acea dată într-o relație cu Scărlătescu. Cel puțin nu oficial.

„Cred că este cea mai mare diferenţă între audiţii şi finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzaţional! Culmea este că deşi textul este excepţional, la tine primează interpretare. Aşa că eu o să votez pentru un personaj interpretat de o actriţă mare. Ai fost genială! Sunt cel mai fericit om din lume!

Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, i-a spus Mihai Bendeac Doinei Teodoru, fostă câștigătoare a concursului iUmor.

ADVERTISEMENT