Sport

Doliu în Bănie! Un fan al Craiovei a murit

FCU Craiova este în doliu, după ce un fan al echipei a murit.
25.10.2023 | 13:30
Doliu in Banie Un fan al Craiovei a murit
Paul Daniel Bota, fan al FCU Craiova, s-a stins din viață. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FCU Craiova este în doliu. Echipa a primit vestea dispariției lui Daniel Paul Bota, unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei patronate de Adrian Mititelu.

Doliu la Craiova

Daniel Paul Bota era unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei din Bănie. Dispariția lui a produs multe regrete în rândul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Clubul de pe locul 12 din SuperLiga a anunțat dispariția lui printr-un mesaj prin care își prezintă regretul față de dispariția lui.

Astăzi, clubul nostru a pierdut un suporter adevărat care iubea echipa necondiționat. Suntem siguri că ne vei susține din ceruri mereu, Daniel Paul Bota!

ADVERTISEMENT

FCU 1948 este alături de familia îndurerată”, au anunțat reprezentanții clubului oltean, prin intermediul paginilor de socializare.

Fanii echipei au fost devastați de această veste. ”Peluza alb-albastră din ceruri a mai făcut un transfer. Drum lin, Daniel! Ai fost cu Știința până la moarte și, prea devreme, dincolo de ea”, a spus un membru al galeriei oltenilor.

ADVERTISEMENT

Mititelu jr., atac la Rapid

Ieri, la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mititelu jr. i-a atacat pe cei de la Rapid, despre care a spus că sunt cei mai ajutați de arbitri din prima ligă.

El spune că în ultimii doi ani echipa a beneficiat de toate loviturile de la 11 metri care au fost solicitate. În schimb, el spune de adversarele Rapidului că sunt dezavantajate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el spune că bucureștenii sunt mult mai ajutați decât CFR Cluj, echipă care este des contestată pentru avantajele primite din partea arbitrilor în meciurile de campionat.

La UTA cu Rapid, care în ultimii doi ani nu știu dacă a avut o decizie împotriva ei. Rapid a avut 30 de penalty-uri primite. Orice s-a dat pentru Rapid de doi ani.

La UTA intră mingea 20 de centimetri în poartă și nu dă gol valabil. Păi ce campionat e ăsta?! Este net cea mai avantajată echipă în ultimii doi ani.

Vorbim degeaba de CFR Cluj pentru că Rapidul este de departe cea mai avantajată echipă. Uitați-vă câte penalty-uri au primit și cât de ușor. Tot ce este la limită e pentru ei. Niciodată n-am văzut să fie invers”, a declarat Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik.

ADVERTISEMENT
Tags: