Life

Doliu în familia fostei asistente tv, Adina Halas. Tatăl vedetei s-a stins din viață

Doliu în familia fostei asistente tv, Adina Halas. Conform anunțului făcut de vedetă, tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.
29.04.2023 | 17:09
Doliu in familia fostei asistente tv Adina Halas Tatal vedetei sa stins din viata
A murit tatăl fostei asistente tv, Adina Halas. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Halas este în doliu. Tatăl fostei asistente tv s-a stins din viață în urmă cu foarte puțin timp. Anunțul a fost făcut chiar de ea, într-o postare pe contul personal de socializare. Totodată, vedeta a publicat și o imagine cu cel care i-a fost alături ani întregi.

Adina Halas și-a pierdut tatăl

Adina Halas traversează o perioadă extrem de dificilă. Vedeta este mereu activă în mediul online, însă de această dată veștile sunt proaste. Fosta asistentă tv a anunțat public că tatăl său s-a stins din viață în urmă cu doar o zi.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina persoană de socializare, aceasta a adăugat o fotografie cu tatăl său și de asemenea, a publicat și un mesaj emoționant. Adina Halas este sfâșiată de durere, având în vedere pierderea suferită.

De asemenea, ea își amintește cu drag cum tatăl său o numea ”fluturașul” său sau ”iubita” sa. Vedeta i-a promis părintelui său că va rămâne mereu în inima sa și că niciodată nu va uita momentele petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

”Și lui, ca și mie, i se spunea Halas de către apropiați sau de către cei care îi vedeau spiritul rebel pe care l-am moștenit. Pentru mine a fost și va rămâne tati, cel care mă numea fluturașul meu sau iubita lui tati. Ieri a plecat din această lume. Prin venele mele continuă să curgă și în inima mea va locui mereu”, a scris ea pe Instagram.

În dreptul postării, Adina Halas a adăugat și o imagine ziua ziua nunții ei. Tatăl său o ține de mână în fotografie, în timp ce o conduce spre altar. Postarea a adunat un val de reacții din partea internauților. Nu puțini sunt cei care s-au arătat întristați de vestea primită.

ADVERTISEMENT

Tatăl premierului Nicoale Ciucă s-a stins și el din viață

Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, premierul Nicolae Ciucă și-a pierdut și el tatăl. Bărbatul a stat internat în spital în jur de trei săptămâni, iar vestea tragică a fost confirmată chiar de către Lucia Ciucă, mama șefului Executivului.

Se pare că tatăl premierului suferea de COVID. Ulterior, acesta a suferit niște compilații care i-au afectat rinichii. În doar câteva zile, bărbatul avea să înceteze din viață, după cum povestea chiar soția sa.

ADVERTISEMENT

Și Mara Bănică avea să trăiască momente de panică în urmă cu două luni de zile. Mama jurnalistei a ajuns de urgență la spital. Fix în instituția sanitară respectivă însă, tatăl ei încetase din viață în urmă cu ceva timp.  

ADVERTISEMENT
Tags: