Life

Doliu în familia lui Culiță Sterp. Vărul cântărețului s-a sinucis, la doar 30 de ani, după despărțirea de iubită

Familia lui Culiță Sterp, în doliu. Vărul cântărețului, în vârstă de doar 30 de ani, s-a sinucis, după despărțirea de iubită.
17.05.2023 | 23:06
Doliu in familia lui Culita Sterp Varul cantaretului sa sinucis la doar 30 de ani dupa despartirea de iubita
Familia lui Culiță Sterp, în doliu. Vărul cântărețului s-a sinucis. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Familia lui Culiță Sterp este în doliu, după ce vărul cântărețului s-a sinucis. Tânărul avea doar 30 de ani și a fost devastat după ce iubita s-a despărțit de el.

Familia lui Culiță Sterp, în doliu. Vărul cântărețului s-a sinucis, la doar 30 de ani

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, și-a pus capăt zilelor la doar 30 de ani, după despărțirea de iubita lui. Apropiații sunt îndurerați după această tragedie, care s-a petrecut miercuri dimineață.

ADVERTISEMENT

La ora 10:00, autoritățile au fost alertate cu privire la decesul unui tânăr de 30 de ani din localitatea Sânaindrei din Timiș. Mama bărbatului este cea care a auzit o împușcătură și l-a găsit pe acesta prăbușit, în dormitor.

Oamenii legii s-au deplasat rapid la locul fapte. Din păcate, a fost prea târziu pentru a-i putea salva viața tânărului. Rudele bărbatului au fost șocate și nu se așteptau să se întâmple așa ceva. Apropiații spun că a fost un gest făcut “din dragoste”.

ADVERTISEMENT

“E urât și greu și atât. Nu a pomenit niciodată despre așa ceva. (…) Din dragoste. Cum a fost și cum s-a întâmplat eu nu știu să vă spun”, au declarat apropiații bărbatului pentru Kanal D, notează cancan.ro.

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul ar fi lăsat un mesaj de adio pe o rețea socială, către fosta iubită. Despărțirea l-ar fi împins către decizie de a-și lua viața.

ADVERTISEMENT

“La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în declarația celor de la IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Culiță Sterp și frații lui au trecut prin momente grele. Recent, Ileana Sterp a vorbit despre cât de greu le-a fost după ce tatăl lor a plecat de acasă. Aceasta își amintește și acum cât de afectată a fost după ce tatăl ei s-a urcat în mașină și nu s-a mai întors acasă.

ADVERTISEMENT