News

Doliu în familia unui celebru comediant din România. A murit bunicul lui Teo: ”Adio până ne revedem”

Este doliu în familia lui Teo, un celebru comediant din România. Bunicul acestuia, Nicolae, a încetat din viață, joi, 26 octombrie.
26.10.2023 | 22:26
Doliu in familia unui celebru comediant din Romania A murit bunicul lui Teo Adio pana ne revedem
Teo, cunoscutul comediant, este în doliu, după ce bunicul său a murit. ”Îți mulțumesc pentru tot. Adio până ne revedem”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu în familia cunoscutului comediant Teo, pe numele său Claudiu Mihail Teohari. Bunicul acestuia, Nicolae, a încetat din viață. Chiar actorul de stand-up a oferit trista veste într-o postare pe Facebook.

Teo, cunoscutul comediant, este în doliu, după ce bunicul său a murit. ”Îți mulțumesc pentru tot. Adio până ne revedem”

Într-o postare scurtă, dar extrem de emoționantă, comediantul anunță dispariția bunicului său, cel care a fost de profesie colonel. ”Așa vreau să te țin minte și îți mulțumesc pentru tot.

ADVERTISEMENT

Contactează turnul de control și anunță ultima aterizare, colonel aviator Nicolae Teohari. Adio până ne revedem”, este mesajul postat de Teo, însoțit de o fotografie cu el și părintele său.

Vestea tristă a decesului bunicului lui Teo, postată pe Facebook joi, la ora 20.39, a strâns, până la ora publicării acestui material, peste 100 de mesaje de condoleanțe și aproape 2.000 de reacții.

ADVERTISEMENT

Iată câteva dintre mesajele de susținere primite de cunoscutul actor de stand-up: ”Sincere condoleanțe și putere vouă, celor rămași” / ”Condoleanțe Claudiu, drum lin domnule N. Teohari!”, ”Să fii mândru de cel care a fost tatăl tău. Condoleanțe!” / ”Condoleanțe și stay strong, man”.

Cine este Teo. Cunoscut actor de stand-up și jurat la emisiuni de divertisment

Foarte mulți români îl recunosc pe Teo din juriul emisiunii Stand Up Revolution de la Antena 1. Acesta are însă o lungă activitate în acest domeniu încă dinainte de apărea pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Unele voci spun că Claudiu Mihail Teohari este ”părintele” stand-up-ului românesc. Cariera sa a început în cafeneaua Deko. Aici își ținea spectacolele de comedie. Ulterior, a devenit mult mai cunoscut odată cu apariția înregistrărilor cu momentele lui, pe Youtube.

Timp de două sezoane, în 2021 și 2022, Teo a făcut face parte și din juriul unui show de la Antena 1, alături de alți colegi de breaslă: Vio, Costel, Dan Badea și Maria Popovici.

ADVERTISEMENT

Născut pe 11 noiembrie 1981, Claudiu Mihail Teohari este din București. Este căsătorit de 8 ani cu Melinda Kutasi Teohari. A absolvit Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc” și apoi a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, conform celor de la Viva. A mai cântat într-o trupă rock și a scris pentru ziarul școlii. În 2003, când i-a venit ideea de a se lansa în stand-up, lucra în cu totul alt domeniu.

ADVERTISEMENT
Tags: