Sport

Doliu în fotbalul românesc! Alexandru Vagner, fost jucător în SuperLiga, a murit la doar 33 de ani. Colegii sunt înmărmuriți: “Era un băiat cuminte”

Alexandru Vagner, fotbalist cu peste 100 de apariții în Liga 1, a încetat astăzi din viață la vârsta de 33 de ani. Marți, el suferise un infarct.
30.09.2022 | 10:43
Doliu in fotbalul romanesc Alexandru Vagner fost jucator in SuperLiga a murit la doar 33 de ani Colegii sunt inmarmuriti Era un baiat cuminte
Fostul fotbalist din Liga 1, Alexandru Vagner, a încetat din viață la doar 33 de ani. sursa foto: sportspictures.eu
ADVERTISEMENT

Tragedie în fotbalul românesc! Alexandru Vagner, fostul jucător de la Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, FC Brașov și Concordia Chiajna, a încetat astăzi din viață la numai 33 de ani.

Vagner a suferit marți un infarct

Fotbalist cu 120 de apariții în SuperLiga României, Vagner a suferit marți un infarct în timpul unui antrenament al echipei Inter Cristian, din a patra divizie.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să cred! M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit!”, a declarat Mihaela, sora lui Vagner pentru Monitorul Expres.

Fostul fotbalist acuzase o stare de oboseală accentuată din cauza consumului exagerat de băuturi energizante ca urmare a numeroaselor nopți nedormite în care frecventa partidele de poker online din Statele Unite, iar diferența mare de fus orar l-a afectat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Marian Cristescu: “Era un băiat sufletist”

“Era un băiat cuminte, la locul lui, sufletist, pe unde a fost și a făcut treabă ca un profesionist”l-a descris Marian Cristescu, fostul coleg al lui Vagner de la Concordia Chiajna în sezonul 2015-2016, în exclusivitate pentru FANATIK.

Alexandru Vagner a jucat ultima oară la SR Brașov, alături de care a promovat în liga a treia, iar în 2018, a decis să pună punct carierei de jucător.

ADVERTISEMENT

“Nu mai vedeam niciun viitor în fotbal. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres!”, declarase la acea vreme Vagner, care s-a dedicat apoi poker-ului. El s-a alăturat echipei Inter Cristian din acest an pentru a-și menține condiția fizică și cu dorința de a intra în meciuri din iarnă.

Vagner a început fotbalul la Gloria Bistrița în 2006

Alexandru Vagner a prezentat dureri în zona pieptului încă de luni, când participase la un alt antrenament al grupării de lângă Brașov. Marți, el a căzut pe teren și a suferit un stop cardio-respirator, fiind transportat la Spitalul Județean din Brașov.

ADVERTISEMENT

Născut pe 19 august 1989 la Azuga, Alexandru Vagner a debutat în fotbal ca mijlocaș la Gloria Bistrița în 2006, iar cel mai mult a evoluat la FCM Târgu Mureș, între 2010 și 2013, pentru care a marcat un gol în SuperLiga României.

ADVERTISEMENT
Tags: