Sport

Gigi Becali nu e singurul patron care face echipa. Finanțatorul unui club din SuperLiga se autodenunță: ”Să fim sinceri, toți ne băgăm”

Modelul implementat de Gigi Becali, de a dicta echipa antrenorilor de la FCSB, este pus în practică și de alți patroni din SuperLiga.
29.09.2022 | 22:23
Gigi Becali nu e singurul patron care face echipa Finantatorul unui club din SuperLiga se autodenunta Sa fim sinceri toti ne bagam
FCSB nu este singurul club la care patronul face echipa. Încă un finanțator recunoaște că face la fel. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Blamat pentru că intervine peste antrenorii săi și le face echipa, Gigi Becali nu mai e singurul finanțator care recunoaște acest lucru. Un alt patron din SuperLiga face la fel.

Patronul care recunoaște că intervine peste antrenor: ”Credeți  că eu nu mă bag?”

FC U Craiova este una dintre echipele cu pretenții și aspirații din primul eșalon fotbalistic. De la revenirea în SuperLiga, oltenii visează la accederea în play-off.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent nu și-au îndeplinit obiectivul. În campionatul în curs alb-albaștrii lui Adrian Mititelu sunt la doar 3 puncte de locul 6, iar jocul prestat de olteni este de multe ori încântător.

Finanțatorul din Bănie recunoaște că și el intervine peste antrenorul Marius Croitoru și îi transmite acestuia cine trebuie să joace. Mititelul nu se mai ascunde și spune că asemenea lui mai sunt și alți patroni din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Stați puțin, să fim sinceri. Toți patronii… Credeți că eu nu mă bag?”, s-a autodenunțat Adrian Mititelu, invitat în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Întrebat dacă vreodată ar fi de acord ca echipa lui să fuzioneze cu cea a lui Mihai Rotaru, patronul celor de la FC U a răspuns că acest lucru nu se poate înfăptui.

ADVERTISEMENT

”Sunt două mii de suporteri fanatici la ei (CSU Craiova – n.r.) care nu vor accepta să se mute. Nu mă lasă nici suporterii noștri fanatici. M-ar omorî ăia!”, a spus Mititelu.

Marele vis al lui Adrian Mititelu: ”Poate reușește fiul meu”

Adrian Mititelu este dedicat trup și suflet echipei FC U Craiova. Omul de afaceri visează ca într-o bună zi să ridice deasupra capului trofeul de campioană a României.

ADVERTISEMENT

Deocamdată echipa lui este departe de această performanță, dar patronul alb-albaștrilor nu dezarmează. Dacă FC U Craiova nu va reușit să se încununeze campioană în timpul vieții lui, speră ca fiul său să facă acest lucru.

”Să câștig campionatul! (cea mai mare dorință – n.r.). Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene.

Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU Craiova în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT