Life

Doliu în lumea filmelor. Un cunoscut actor s-a stins din viață. Anunțul făcut de soția sa

S-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți actori. Producțiile în care a jucat acesta au fost urmărite de milioane de fani
05.01.2024 | 18:57
Doliu in lumea filmelor Un cunoscut actor sa stins din viata Anuntul facut de sotia sa
David Soul s-a stins din viață la 80 de ani. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Nici bine nu a început anul 2024, că deja pasionații de filme și cinematografie au primit prima veste proastă. Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori s-a stins din viață în urmă cu o zi. Moartea lui a lăsat în urmă prieteni și colegi îndurerați. Anunțul trist a fost făcut chiar de către soția lui.

David Soul s-a stins din viață la 80 de ani

Lumea cinematografică este mult mai tristă și mai săracă anul acesta. Ieri, s-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți actori din serialele americane. David Soul a murit la 80 de ani, iar vestea a picat ca un trăznet asupra familiei și a apropiaților.

ADVERTISEMENT

David Soul a cunoscut faima în anii 1970. Atunci, actorul a reușit să pună mâna pe unul dintre rolurile din serialul de succes ”Starsky & Hutch”. Producția a făcut furori în rândul americanilor și nu numai la vremea respectivă.

În ”Starsky & Hutch”, David Soul l-a interpretat pe detectivul Kenneth ”Hutch” Hutchinson. A fost unul dintre personajele cheie ale serialului și unul dintre cele mai reprezentative din întreaga carieră a lui Hutch.

ADVERTISEMENT

Producția americană l-a adus imediat pe David Soul în atenția publicului. În lumea cinematografică, acesta s-a remarcat imediat datorită talentului său actoricesc. A intrat atât de bine în pielea personajului, că mulți îl strigau sau îl recunoșteau după numele ”Hutch”.

Actorul din serialul ”Starsky & Hutch” a făcut sacrificii din iubire

Serialul ”Starsky & Hutch” a fost una dintre cele mai de succes producții ale vremii. Acesta a fost atât de longeviv, încât a fost difuzat din 1974 până în 1979. Alături de colegul său de platou, Paul Michael Glaser, cei doi au format unul dintre cele mai faimoase cupluri de polițiști din cinematografie.

ADVERTISEMENT

Serialul a fost unul emblematic pentru lumea actoricească. Drept dovadă, în 2004 s-a lansat un lungmetraj care a avut ca sursă de inspirație serialul din anii 1970. Rolul lui David Soul a fost jucat cu măiestrie de celebrul actor Owen Wilson.

La un moment dat, se pare că succesul serialului din anii 1970 nu l-a convins să rămână în Statele Unite ale Americii. Îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui soția, acesta a decis să se mute definitiv în Regatul Unit.

ADVERTISEMENT

După ce s-a mutat împreună cu soția lui, David Soul a început să cocheteze și cu lumea muzicală. Se pare că acesta era pasionat de muzică și avea talent. Tocmai de aceea, a reușit să înregistreze nici mai mult, nici mai puțin de cinci albume.

Din păcate, la începutul acestui an s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut ieri de către soția sa, Hellen Snell. David avea 80 de ani și, deși nu mai activa în cinematografie, era la fel de pasionat de lumea filmelor și a serialelor.

ADVERTISEMENT