Life

Ce se întâmplă cu serialele „Lia – Soţia soţului meu” şi „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1. Decizia se aplică din 11 şi 12 ianuarie

Vești bune pentru fanii serialelor „Lia – soţia soţului meu” şi comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Când revin cu noi episoade la Antena 1? 
05.01.2024 | 07:40
Ce se intampla cu serialele Lia  Sotia sotului meu si Lasama imi place Camera 609 de la Antena 1 Decizia se aplica din 11 si 12 ianuarie
Două dintre cele mai apreciate seriale de către români, de pe Antena 1, vor reveni pe micile ecrane/ sursa foto: Antena 1, colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă au trecut, așa că cele mai îndrăgite seriale de la Antena 1 revin pe micile ecrane, cu noi sezoane palpitante și senzaționale. „Lia – Soţia soţului meu” şi „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” revin cu noi sezoane, începând din 11 şi 12 ianuarie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Antena 1 a făcut marele anunț

Două dintre cele mai apreciate seriale de către români, de pe Antena 1, vor reveni pe micile ecrane. Reprezentanții postului TV au anunțat că serialul „Lia – Soţia soţului meu” şi comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” se întorc din 11 și 12 ianuarie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Antena 1 anunța încă de toamna trecută că proiectele tv, conduse de Ruxandra Ion, vor avea continuare. Așadar, „Lia – Soţia soţului meu” revine cu sezonul 3, iar „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” continuă cu sezonul 2.

„Lia – Soţia soţului meu” continuă cu al treilea sezon

„Vă mulţumim că ne sunteţi alături în fiecare seară de joi, la Antena 1. Sezonul trei revine în forţă, cu noi intrigi şi un suspans din ce în ce mai mare. Rămâne să aflăm împreună dacă Petru şi Lia vor divorţa sau dacă Gianni va afla vreodată adevărul despre Lia. Eu nu pot decât să le fiu recunoscătoare celor care au crezut în mine şi mi-au oferit şansa să progresez, să cresc și să mă dezvolt alături de o echipă minunată!”, a mărturisit Ana Bodea, interpreta Liei, personajul principal al serialului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Parcă mai ieri primeam vestea că am luat castingul pentru rolul lui Petru şi iată-ne acum înaintea premierei celui de-al treilea sezon al serialului. Sunt bucuros şi recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc. Cât despre noul sezon, vă pot spune că vă va surprinde! Avem noi personaje, dar şi o schimbare radicală a unui personaj-cheie!”, a conchis și Ştefan Floroaica.

Ioana Blaj, interpreta lui Alice, soția lui Ştefan Floroaica în serial, a declarat: „Cel de-al treilea sezon vă va ţine în continuare cu sufletul la gură. Despre personajul meu, Alice, vă pot spune doar că este fără limite, fără scăpare, veşnic îndrăgostită de Petru şi dispusă să facă lucruri pe care nici nu vi le puteţi imagina!”.

ADVERTISEMENT

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” revine cu al doilea sezon

Comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” revine cu al doilea sezon la Antena 1. Premiera va avea loc vineri, 12 ianuarie, de la 20:30. Telespectatorii vor putea vedea cum va evolua povestea de dragoste dintre Eva şi Victor, dar ce se va întâmpla cu lupta pentru avere între cele două familii.

„Ne bucurăm tare că proiectul nostru merge mai departe. Abia aşteptăm să trăiţi alături de Eva, Victor şi familiile lor noi situaţii cu totul şi cu totul neaşteptate, în lupta pentru colosala avere!”, a dezvăluit actrița Anda Sârbei, cea care o interpretează pe Eva Georgescu.

ADVERTISEMENT

„Platoul de filmare a devenit o a doua casă pentru noi, aşa că după scurta vacanţă de sărbători ne întoarcem în casele telespectatorilor noştri cu noi doze de umor proaspăt. Abia aşteptăm să descoperiţi ce v-au pregătit, prin intermediul nostru, producătorii proiectului Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, a declarat și Matei Negrescu, cel care îl aduce la Antena 1 pe Victor Pop.

Ce spune producătoarea serialelor

Ruxandra Ion, producătoarea peliculelor de succes de la Antena 1, este mândră de cum evoluează proiectele sale, mai ales că munca din spate nu este una ușoară. Ea este încântată, de asemenea, și de modul cum actorii își interpretează rolurile, dar și de numărul mare de telespectatori care urmăresc cu mare interes „Lia – Soţia soţului meu” şi „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

„Sunt mândră de evoluţia acestui serial, de echipa mea şi, nu îl ultimul rând, de actorii excepţionali din distribuţie. Un asemenea proiect presupune o muncă fantastică de echipă, însă faptul că telespectatorii noştri, cărora profit de ocazie să le mulţumesc pentru susţinere, ne urmăresc în număr atât de mare, ne motivează să ne găsim resursele să mergem mai departe”, a declarat producătoarea Ruxandra Ion.

ADVERTISEMENT