Life

Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut actor. A fost găsit fără suflare într-o pădure

Este doliu în lumea filmului. A încetat din viață un renumit și îndrăgit actor de către mulți tineri. A fost găsit mort într-o pădure.
07.04.2024 | 18:59
Doliu in lumea filmului A murit un cunoscut actor A fost gasit fara suflare intro padure
Ce a făcut actorul în ultima zi din viață. Sursa foto: CBR, Pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor în vogă, de pe Netflix, a fost găsit fără suflare într-o pădure, în ziua de sâmbătă, 6 aprilie. Avea doar 27 de ani și îl admirau mulți tineri. Anterior identificării trupului, starul era dat dispărut.

Ce actor îndrăgit de pe Netflix a murit

Veste tristă pentru fanii actorului Cole Brings Plenty. După ce a fost dat dispărut de o săptămână, a fost găsit mort într-o pădure. Ultima oară când a fost văzut în viață s-a întâmplat duminica trecută, pe când se afla la volanul unei mașini.

ADVERTISEMENT

Familia lui Cole Brings Plenty se confruntă în aceste momente cu o durere greu de descris în cuvinte. ”Sunt profund întristat să confirm că fiul meu, Cole, a fost găsit şi nu mai este printre noi”, a scris pe Instagram tatăl actorului, pe nume Joe Brings Plenty.

În duminica din 31 martie, Cole Brings Plenty își conducea mașina pe un drum public din Kansas. Din acea clipă, nimeni nu a mai reușit să-l vadă și, eventual, să-i împiedice moartea. Cert este că în aceeași zi, oamenii legii îl căutau pe actor, relatează USA Today.

ADVERTISEMENT

Cole Brings Plenty, acuzat de o femeie că a agresat-o fizic

Cole Brings Plenty era căutat de poliție după ce o femeie a cerut ajutorul, pe motiv că a fost agresată fizic de către actor. La scurt timp după reclamația făcută de presupusa lui iubită, actorul s-a urcat în mașină și a părăsit orașul.

Tot la acel moment, unchiul tânărului, care la rândul său este actor în ”Yellowstone”, a făcut o serie de declarații la adresa lui Cole, precizând că nepotul său nu este capabil de lucruri rele. ”Nu este în caracterul lui”, a subliniat bărbatul.

ADVERTISEMENT

”Nu este în caracterul lui, în ciuda a ceea ce ar putea spune sau crede lumea. Nu merită, iar el ştie acest lucru. Este important ca toată lumea să se abţină de la a face presupuneri sau speculaţii în orice situaţie.

Aţi vrea să se întâmple asta dacă Cole ar fi fiul, fratele, nepotul, vărul dumneavoastră – familia dumneavoastră? Haideţi să punem faptele pe primul loc, să respectăm procesul şi să susţinem principiile echităţii şi justiţiei pentru toţi cei implicaţi”, au fost vorbele unchiului.

ADVERTISEMENT

După lungi căutări, autoritățile nu l-au mai găsit în viață pe Cole, pentru a-i cere explicații, ci au descoperit cadavrul său, într-o pădure din Kansas. Tânărul juca în serialul de pe Netflix, ”1923”. În trecut, a mai jucat în ”The Fall Tales of Jim Bridger” și în ”Into The Wild Frontier”.

ADVERTISEMENT