Life

Doliu în lumea filmului. Actorul Willie Garson din Sex and the city a murit la 57 de ani

Willie Garson, actorul cunoscut pentru rolul din celebrul serial „Sex and the city”, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani.
22.09.2021 | 08:00
Doliu în lumea filmului. Actorul Willie Garson din Sex and the city a murit la 57 de ani
Doliu în lumea filmului. Actorul Willie Garson din Sex and the city a murit la 57 de ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Anunțul nefericit al morții actorului american a fost făcut de producătorul executiv al serialului „And like just that”, Michael Patrick King, care a vorbit despre o boală a artistului.

„Familia Sex and the City a pierdut un membru. Uimitorul nostru Willie Garson”, a relatat producătorul serialului legat de moartea celui care a interpretat rolul lui Stanford Blatch, notează The Guardian.

Doliu în lumea cinematografică. Actorul Willie Garson a murit

„Spiritul și dedicarea pentru meserie erau prezente în fiecare zi la filmări. El era acolo și ne dădea totul, chiar și când era bolnav.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim pentru darurile lăsate ca actor și ca om, nu va fi uitat. În acest moment trist, întunecat, ne mângâie amintirea bucuriei și luminii sale”, a mai spus King, mai arată sursa citată.

Postul de televiziune HBO a transmis, prin intermediul reprezentanților, un mesaj trist pentru pierderea suferită, mai ales că regretatul actor Willie Garson făcea parte din această „familie” de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Confidentul lui Carrie Bradshaw, rol jucat de Sarah Jessica Parker, a lăsat în urma sa multă durere și suferință, dar și numeroase interpretări, care l-au făcut celebru.

„Sunt devastat și copleșit de tristețe… Ai fost un cadou de la zei”, a transmis comediantul Mario Cantone, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine a fost regretatul actor Wiilie Garson și în ce filme a jucat

Pe numele său complet, William Garson Paszamant, regretatul actor american s-a născut în New Jersey în 1964. A studiat teatrul și a obținut un masterat în arte plastice la Yale School of Drama.

Primii pași în cinematografie i-a realizat prin roluri mici în mai multe seriale de televiziune populare în anii 1980, printre care se numără: „Cheers”, „Family Ties„ și „LA Law”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în anii 1990, Willie Garson și-a încercat norocul și în serialele „The X-Files”, „Boy Meets World” și „Friends”. În 1998 a obținut rolul din „Sex and the city”.

Legat de viața personală, regretatul artist, a adoptat un copil în anul 2009, Nathen, care în aceste clipe trece prin momente neplăcute, după cum a lăsat să se înțeleagă din mediul online.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Willie Garson și-a exprimat dragostea și suferința pe Instagram, acolo unde a mărturisit că este gata să-și lasă părintele să plece spre Cer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nathen Garson (@nathen_garson)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri