News

Doliu în lumea medicală din România. Un reputat doctor a murit. ”O inimă bună a încetat să mai bată”

Este doliu în lumea medicală din România. Un doctor specializat în medicina muncii a încetat din viață. Colegii și-au luat rămas bun printr-un mesaj emoționant.
09.06.2022 | 17:25
Doliu in lumea medicala din Romania Un reputat doctor a murit O inima buna a incetat sa mai bata
Lumea medicală din România, în doliu. Un reputat medic a murit. ”O inimă bună a încetat să mai bată”. Sursa foto: colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Colectivul medical din România este mai sărac. Medicul Marinela Ecea a încetat din viață.

Lumea medicală din România, în doliu. Un reputat medic a murit. ”O inimă bună a încetat să mai bată”

Doctorul plecat mult prea devreme dintre noi lucra la Aria Clinic, în orașul din centrul țării.

Colegii săi și-au luat rămas bun printr-un mesaj emoționant postat pe pagina de Facebook a instituției.

În postarea din online, doctorița este descrisă ca fiind un om minunat și un medic cu suflet mare. Mesajul este unul emoționant și arată legătura construită în cadrul colectivului de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

”Anunțăm cu multă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna Dr. Marinela Ecea. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă amintirea unui om minunat, a unui medic desăvârșit, care va rămâne mereu în gândurile noastre.

Ne va lipsi mult Marinela, omul cald și echilibrat, colega adevărată, mereu un sprijin pentru noi toți, prietena cu zâmbet blând și vorbe bune.

ADVERTISEMENT

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris aceștia pe pagina de Facebook.

Lumea medicală din România, mai multe pierderi în 2022

Primele luni din anul 2022 au venit cu mai multe vești tragice în lumea medicală. Alți doctori de renume, respectați la nivel național, au plecat mult prea devreme din această lume..

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai puțin de o lună, pe 17 mai, a fost doliu în sistemul medical argeșean. Atunci se stingea din viață renumitul doctor reumatolog Ilie Stanciu. A lucrat ani buni la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul Sfântul Nicolae din zonă.

Anterior, pe 22 aprilie, pleca dintre noi și Prof. dr. Dan Coliță, o personalitate marcantă a hematologiei autohtone. Acesta a coordonat primul transplant de măduvă din Capitală.

ADVERTISEMENT

În debutul anului, în februarie, murea și autorul primului implant al unui cardiodefibrilator în România, medicul Radu Ciudin. Acesta a fost și profesor universitar și membru al Societății Britanice de Cardiologie.

ADVERTISEMENT