Life

Doliu în lumea mondenă. Actorul american, Charlie Balducci, a fost găsit mort. Avea 44 de ani

28.07.2020 | 12:58
Doliu in lumea mondena Actorul american Charlie Balducci a fost gasit mort Avea 44 de ani
ADVERTISEMENT

Charlie Balducci, un actor cunoscut în Statele Unite ale Americii, a fost găsit mort în locuința sa. Renumit datorită apariției în reality show-ul „True Life” de la MTV, bărbatul a decedat la vârsta de 44 de ani, cauza morții sale nefiind cunoscută în clipa de față.

Starul a fost văzut pentru ultima oară în viață duminică noaptea, în jurul orei 2:00. Câteva ore mai târziu era găsit în pat fără semne vitale.

ADVERTISEMENT

Medicii care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el și doar au constatat decesul.

Charlie Balducci a murit la 44 de ani. A fost găsit în pat

Bărbatul a lăsat în urma sa o familie îndurerată și doi băieți, unul în vârstă de 17 ani și altul de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit TMZ, mama acestuia a declarat că moartea actorului a fost complet neașteptată pentru că nu părea să sufere de vreo afecțiune medicală.

De asemenea, mama lui Charlie Balducci a povestit că în ultima conversație pe care a purtat-o cu fiul său acesta părea extrem de fericit alături de copiii pe care îi are din relația cu fosta soție, Sabrina.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, fiind filmați timp de 4 luni înainte de căsătorie pentru show-ul de la MTV.

Bărbatul era considerat un pionier al reality show-urilor. El le-a permis producătorilor emisiunii „True Life: I’m Getting Married” să îi urmărească fiecare pas înainte de a face nunta cu fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Într-unul din episoadele show-ului de la MTV a avut o criză nervoasă la adresa șoferului limuzinei care a ajuns mai târziu decât trebuia la locul unde se află Charlie Balducci.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: