Life

Doliu în lumea muzicii. Avea doar 30 de ani și era iubită de milioane de oameni

Una dintre cele mai iubite artiste s-a stins din viață la doar 30 de ani. Vestea morții ei a picat ca un trăznet asupra fanilor.
12.04.2024 | 19:26
Doliu in lumea muzicii Avea doar 30 de ani si era iubita de milioane de oameni
Una dintre cele mai iubite artiste s-a stins din viață la 30 de ani. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicală. Una dintre cele mai apreciate artiste s-a stins din viață la doar 30 de ani. Vestea morții sale i-a luat prin surprindere pe toți și a picat ca un trăznet asupra fanilor.

S-a stins din viață una dintre cele mai iubite artiste K-POP

Lumea muzicii K-POP a primit una dintre cele mai proaste vești din ultima perioadă. În ciuda faptului că avea toată cariera în față, o renumită artistă s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Park Bo-ram era una dintre cele mai îndrăgite și mai ascultate artiste de K-POP. Aceasta avea mii de fani care o ascultau și care urmăreau cu interes activitatea ei în online.

Din păcate, faimoasa interpretă K-POP s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Park Bo-ram a fost găsită decedată în casa amicului său, iar cauzele morții sunt unele suspect.

ADVERTISEMENT

Vedeta de 30 de ani a făcut un infarct subit și nimeni nu își explică cum de s-a ajuns la o astfel de situație. În continuare, fanii ei sunt în stare de șoc și nu pot să conceapă faptul că artista lor de suflet s-a stins din viață.

Fanii lui Park Bo-ram sunt în stare de șoc

Potrivit comunicatelor oficiale, se pare că artista s-a prăbușit chiar în momentul în care a ajuns acasă la prietenul ei. Cei prezenți au chemat imediat echipajul medical, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru artistă.

ADVERTISEMENT

Park Bo-ram a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului. Aceasta și-a dorit să pună o amprentă puternică asupra muzicii K-POP și a reușit, în ciuda faptului că a murit mult prea devreme.

Artista de 30 de ani a vrut mereu să fie sinceră cu fanii, iar transparența ei i-a adus mii de urmăritori. Cu toții au stat cu ochii pe ea zi de zi și au reacționat la toate postările ei. Însă, de acum încolo, acest lucru nu va mai fi posibil.

ADVERTISEMENT

Lumea K-POP este cunoscută ca fiind una a paradoxurilor. În ciuda faptului că artiștii coreeni se bucură de succes în întreaga lume, drumul spre faimă nu este deloc unul ușor. De multe ori, companiile muzicale care se ocupă de ei le impun reguli stricte.

”Park Bo-ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie. Toți artiștii și directorii de la XANADU Entertainment deplâng profund și cu mare tristețe moartea sa.”, arată comunicatul oficial, potrivit redactia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: