Life

Doliu în lumea muzicii populare. Un cunoscut artist a murit după un concert: ”Brusc, când nimeni nu se aștepta”

Doliu în lumea muzicii populare. Un artist cunoscut de muzică populară a murit după ce a susținut un concert. Decesul lui a venit brusc.
03.07.2023 | 21:41
Doliu in lumea muzicii populare Un cunoscut artist a murit dupa un concert Brusc cand nimeni nu se astepta
Doliu în lumea muzicii populare. Cântăreț mort după concert. Foto Youtube
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii populare. Un artist cunoscut a murit chiar după un concert. Nimeni nu se aștepta ca acesta să moară!

Doliu în lumea muzicii populare. Un cântăreț celebru, mort după concert

Este doliu în lumea muzicii populare. Aurel Ungur a murit la cei 58 de ani ai săi. Acesta a susținut un concert cu o seară înainte alături de formația lui.

ADVERTISEMENT

Aurel Ungur a murit când nimeni nu se aștepta, după cum a scris realizatoarea emisiunii de folclor de la TVA Arad, Nicoleta Pavel. Conform declarațiilor acesteia, înțelegem că artistul avea unele probleme de sănătate.

„Au fost zeci de evenimente… ore in șir de conversații la telefon, ai dus multe bătălii din care ne făceam griji că nu vei ieși biruitor însă acum ai pierdut “războiul”.

ADVERTISEMENT

Brusc, când nimeni nu se aștepta însă așa cum ți-ai dorit… după o “cântare”. Dumnezeu să te odihnească în pace, Aurel Ungur, mângâiere și alinare familiei”, a scris aceasta.

Fiica artistului, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare

Fiica lui Aurel Ungur a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare după moartea tatălui ei. Aceasta a spus că și-ar fi dorit ca tatăl ei să mai reziste pe această lume.

ADVERTISEMENT

„Sufletul și inima mea, de ce nu ai mai rezistat?!”, se întreba fiica artistului mort. De asemenea, aceasta a transmis și informații pentru fanii cântărețului de muzică populară.

Alexandra Bondor, fiica regretatului artist, a transmis că oamenii pot să își ia rămas bun de la Aurel Ungur astăzi și mâine seara.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la tati Aurel Ungur o pot face astăzi 03.07.2023 și mâine 04.07.2023 de la ora 19:00 la capela cimitirului Aradul Nou.

Vom reveni cu detalii despre înmormântare care va avea loc miercuri 05.07.2023”, a mai scris fiica acestuia.

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare după aflarea veștii morții artistului. Unul dintre ele a fost scris chiar de una dintre persoanele care a participat la ultima cântare a lui Aurel Ungur.

„Dragul nostru prieten, nu pot și nu vreau să cred, să accept acesta veste tristă. Aseară ai cântat și ne-ai încântat cu vocea ta inegalabilă unde ai fost surpriză noastră.

Nu îmi iasă din urechi ‘ Aveți grijă de voi’. Nu pot să cred că ne-am luat rămas bun pentru ultima dată”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: