Life

Doliu în lumea muzicii românești. Un chitarist cunoscut a murit răpus de Covid-19 la doar 44 de ani

Doliu în lumea muzicii românești. Un chitarist cunoscut a murit la doar 44 de ani. Acesta era infectat cu Covid-19.
04.10.2021 | 08:30
Doliu in lumea muzicii romanesti Un chitarist cunoscut a murit rapus de Covid19 la doar 44 de ani
Doliu în lumea muzicii românești. Un chitarist cunoscut a murit răpus de Covid-19 la doar 44 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii românești. Un cântăreț cunoscut a murit după ce a fost infectat cu Covid-19. Interpretul avea doar 44 de ani și era și profesor de chitară în Suceava.

Artistul era internat la Spitalul Județean Suceava și a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat vineri, 1 octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii românești. Un chitarist cunoscut a murit răpus de Covid-19 la doar 44 de ani

Doliu în lumea muzicii românești. Daniel Dragomirescu, un cunoscut cântăreț și chitarist din Suceava, a murit la doar 44 de ani.

Acesta a fost infectat cu SARS – CoV – 2 și era internat la Spitalul Județean Suceava. Artistul a avut o formă gravă de Covid-19 și a fost răpus de un stop cardio-respirator, din primele informații.

ADVERTISEMENT

Daniel Dragomirescu era membru al formației Artis Band din Suceava. Cântărețul a absolvit Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iași, unde era conferențiar universitar doctor, potrivit Monitorul de Suceava.

Era unul dintre cei mai apreciați profesori de chitară din România. Interpretul a susținut mai multe concerte de chitară clasică de-a lungul carierei. Acestea au avut loc atât în România, cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT

Mai mulți artiști au murit din cauza infectării cu Covid-19

Sâmbătă, 2 octombrie, un cântăreț apreciat din Banat a murit din cauza infectării cu coronavirus. Este vorba de Petrică Moise, care s-a stins din viață la 74 de ani, fiind internat la un spital din Timișoara.

Artistul era infectat cu varianta Delta a virusului și alte probleme de sănătate. Acesta nu era vaccinat anti-Covid, iar organismul său a pierdut lupta cu virusul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, zilele trecute, un alt artist cunoscut a trecut în neființă. George Ness, pe numele real George Ciolac, a murit tot din cauza infectării cu coronavirus.

Acesta era unul dintre cei mai cunoscuți țambalagii din România și un reprezentant emblematic al muzicii lăutărești. A cântat cu Gheorghe Zamfir și  Johnny Răducanu și a mai apărut în emisiunea prezentată de Mircea Dinescu, alături de taraful său.

De asemenea, interpretul de manele Petrică Cercel s-a stins din viață în urma infectării cu Covid-19. Cântărețul era internat la un spital din București, însă starea i s-a agravat. Inițial, artistul a refuzat îngrijirile medicilor, crezând că se poate trata acasă, însă virusul l-a răpus în doar câteva zile.

De la începutul pandemiei, mai mulți artiști români cunoscuți au murit din cauza coronavirusului. Printre aceștia se numără Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu, Gabi Luncă, Adi Bărar (trupa Cargo) sau Nelu Bălășoiu.

ADVERTISEMENT
Tags: