News

Doliu în politică. Viceprimarul sectorului 4 își plânge soția: ”Ceasul despărțirii a sosit”

Dramă uriașă în familia viceprimarului sectorului 4, Robert Florea. Politicianul a anunțat că soția lui a decedat.
18.11.2023 | 15:06
Doliu in politica Viceprimarul sectorului 4 isi plange sotia Ceasul despartirii a sosit
Pierdere uriașă pentru Robert Florea, viceprimarul sectorului 4: soția lui a decedat în urmă cu țin timp / Foto: Robert Florea Facebook
ADVERTISEMENT

Robert Florea, viceprimarul sectorului 4, a anunțat, sâmbătă, pe pagina lui de Facebook, faptul că soția lui a decedat. Fostul lider PNL a dezvăluit că este încă în stare de șoc, după ce a aflat că partenera lui de viață nu mai este printre noi.

Mesajul lui Robert Florea, după ce și-a pierdut soția

”Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem de ce drumul ființei dragi s-a oprit.

Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere.

Nu vom uita niciodată frumusețea, veselia, bunătatea și gingășia ta, suflet minunat.

Deja ne lipsești enorm…”, a scris Robert Florea pe contul lui de Facebook.

De ce a fost exclus viceprimarul sectorului 4 din PNL

Robert Florea a ajuns consilier local la sectorul 4, însă în 2021 el a schimbat tabăra și a trecut de partea primarului Daniel Băluță. Prin această mișcare, PSD și-a asigurat majoritatea în Consiliul Local, în detrimentul USR și PNL.

ADVERTISEMENT

Cele două formațiuni aveau 14 consilieri locali din 27 și se înțeleseseră ca ambii viceprimari să fie liberali. Florea a trădat înțelegerea cu USR și a votat cu PSD, astfel încât social-democrații au putut obține un fotoliu de viceprimar. Pe celălalt post de viceprimar a fost numit chiar Robert Florea.

Ca urmare a acestei mișcări, PNL sector 4 a decis să-l excludă pe Robert Florea din partid, măsură pe care acesta a contestat-o în instanță.

ADVERTISEMENT

Florea a câștigat procesul cu liberalii

În octombrie 2023, Robert Florea a câștigat definitiv procesul cu PNL, pe motiv că în timpul procedurii de excludere i s-a încălcat grav dreptul la apărare.

Mai exact, viceprimarul sectorului 4 nu a avut dreptul de a-și angaja un avocat care să-l reprezinte în fața Comitetului Director al PNL sector 4, și care să fie din afara partidului.

ADVERTISEMENT

Inițial PNL a încercat să-l retragă pe Florea inclusiv din Consiliul Local, însă acest lucru nu s-a putut realiza. Într-un final, Robert Florea a rămas cu postul de viceprimar, însă nu nu s-a mai bucurat de susținerea colegilor săi din Partidul Național Liberal.