News

Donald Trump, scenariu sumbru dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale: „Va fi o baie de sânge în America”

Donald Trump, fostul președinte al SUA și candidatul susținut de republicani la alegerile prezidențiale din noiembrie, face noi declarații.
18.03.2024 | 11:57
Donald Trump scenariu sumbru daca nu va castiga alegerile prezidentiale Va fi o baie de sange in America
Donald Trump, scenariu sumbru dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii și candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, susținut de republicani, face noi afirmații alarmante. Trump vine cu un scenariu sumbru.

Donald Trump face noi declarații alarmante: „Va fi o baie de sânge în America”

El susține că dacă nu va fi noul președinte al Americii „va fi o baie de sânge”. Conform acestuia, alegerile din noiembrie reprezintă un punct de cotitură în istoria SUA. Declarațiile au fost făcute în timpul unui miting al partidului său la Vandalia, în Ohio, potrivit The Guardian.

ADVERTISEMENT

„5 noiembrie va fi cea mai importantă dată din istoria ţării noastre. Dacă nu voi fi ales, va fi o baie de sânge în America”, a declarat candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump.

Totodată, fostul președinte american spune că SUA se află în declin. Susține că totul se va schimba dacă va fi reales. „Suntem în declin. Dar vom schimba totul. Vom face din nou Statele Unite o țară mare”, a adăugat Trump.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile au fost făcute la câteva zile de la primirea investiturii republicane pentru alegerile prezidențiale. De altfel, Trump a ținut să menționeze că triumful său în alegerile primare republicane a fost cel mai rapid din istoria partidului.

„Oameni incompetenţi conduc ţara şi o duc la pierzanie”

El mai spune că victoria sa rapidă a venit ca urmare a așteptării de peste șapte luni înainte de revanșa alegerilor din 2020. „Este o eternitate atunci când ai oameni incompetenţi care conduc ţara şi o duc la pierzanie”, a declarat Trump.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Donald Trump a rămas fără contracandidat în cursa prezidențială republicană. Nikki Haley a anunțat că se retrage, renunțând la candidatura la alegerile primare din partea republicanilor.

Fostul președinte al Americii a vorbit și despre amenințările din industria auto, spunând că ar fi „cea mai mică dintre grijile SUA” în contextul în care Joe Biden va fi reales. Trump a promis că va introduce o taxă de 100% pentru autoturismele fabricate în afara SUA.

ADVERTISEMENT

Alegerile prezidențiale din America se vor desfășura pe 5 noiembrie 2024. Actualul președinte, Joe Biden, va candida pentru cel de-al doilea mandat, din partea Partidului Democrat, înfruntarea fiind între el și Donald Trump.

 

 

ADVERTISEMENT