Life

Dorian Popa, pregătit să lupte pentru România, în război: ”Fuga e pentru lași”

Dorian Popa a făcut o declarație surpriză despre războiul din Ucraina în contextul în care revolta ar ajunge și pe teritoriul țării noastre. Artistul a spus că va lupta.
09.03.2022 | 06:35
Dorian Popa pregatit sa lupte pentru Romania in razboi Fuga e pentru lasi
ADVERTISEMENT

Cunoscutul vlogger și actor este pregătit să lupte pentru România, în război, în situația în care se va ajunge aici. Cântărețul nu vede fuga ca pe o soluție, ba dimpotrivă este dispus să dea totul pentru pământul unde s-a născut.

Dorian Popa, declarație surpriză despre război: ”Mă bag, nu fug”

Dorian Popa este convins că fuga este o formă de lașitate, lucru care nu-l caracterizează absolut deloc. Acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta nu se va da în lături de la un război dacă va fi cazul vreodată.

ADVERTISEMENT

„Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere fuga e pentru lași. A fost dintotdeuna pentru lași. Nu fug! Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial.

Nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările membre NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat și întrebarea ar fi «Păi de ce să fug, să mor pe alt pământ?»

ADVERTISEMENT

Adică nu mai bine, dacă Doamne ferește ăsta îmi este sfârșitul măcar rămân acasă, apărându-mi munca de-o viață? Că este o muncă de o viață în pământul meu”, a declarat Dorian Popa în platoul emisiunii „Teo Show”, conform wowbiz.ro.

Dorian Popa, afaceri în domeniul imobiliar

Patriot convins, artistul spune că-și va apăra averea pentru care a muncit o viață întreagă. Este vorba de o vilă de lux din Domnești care se ridică la valoarea de peste 300.000 de euro. În plus, vloggerul are și o afacere în domeniul imobiliar.

ADVERTISEMENT

O locuință ridicată de Dorian Popa în ansamblul ”Hâtz Residence” ajunge undeva la suma de 140.000-150.000 de euro, după cum chiar vedeta avea să spună la un moment dat, într-una din filmările sale de pe Youtube.

Investiția pusă la bătaie de juratul de la Next Star se ridică la peste 500.000 de euro, sumă pe care vedeta de la Antena 1 speră să o recupereze odată cu finalizarea proiectului.

ADVERTISEMENT