Life

Dorian Popa și-a angajat șofer după ce a rămas fără permis. Cine este cel care îl conduce peste tot

Dorian Popa și-a angajat șofer, după ce a rămas fără permis de conducere în luna martie. Artistul a dezvăluit și ce planuri are cu cel care îl duce peste tot cu mașina.
30.05.2022 | 19:47
Dorian Popa sia angajat sofer dupa ce a ramas fara permis Cine este cel care il conduce peste tot
Dorian Popa și-a angajat șofer după ce a rămas fără permis. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a angajat șofer după ce a rămas fără permis! Iată ce a declarat artistul despre cel care îl conduce peste tot.

Dorian Popa are șofer plătit! Cum îl cheamă

Dorian Popa a dezvăluit pe rețelele de socializare în cadrul unui vlog postat pe canalul său de YouTube că și-a angajat un șofer.

ADVERTISEMENT

Artistul a rămas fără permis de conducere pentru două luni de zile după ce nu a respectat legea, astfel că s-a văzut nevoit să găsească o soluție pentru a putea circula cu mașina așa cum este obișnuit.

Dorian Popa a dezvăluit că îl plătește pe cel care îl conduce peste tot și are, de asemenea, un plan special conceput pentru acesta, anume acela de a-l enerva o zi întreagă.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, șoferul meu, plătit, că eu nu umblu cu din astea, să mă îndatorez nu îmi place. Șoferul meu plătit este Mădălin 5GANG, așa îi spun eu lui, că așa îi spun eu. Și vrem să facem un mini prank, dar nu ne chinuim foarte tare că ne-a rupt vlogul ăla de ieri.

Vreau să îl enervez pe Mădălin 24 de ore și o să încercăm să râdem un pic așa de el, cât se poate, nu foarte tare. El își filmează vlogul ca șofer pentru Dorian Popa, iar eu o să îl transfer într-un șofer sclav ca să fie ceva funny că altfel nu are cum să fie”, a transmis cântărețul.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a rămas fără permis

Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni zile și a primit o amendă după ce a circulat cu o viteză mai mare decât permite legea în timp ce se afla pe autostradă.

Artistul dezvăluia că nu știa în ce fel s-a schimbat legislația rutieră și credea că după doar 30 de zile va putea avea permisul înapoi dacă dă un examen.

ADVERTISEMENT

Noua legislație arată faptul că permisul poate fi obținut abia după două luni în cazul în care primim un rezultat pozitiv la examenul pentru testarea cunoștințelor, lucru pe care l-a făcut și Dorian Popa.

ADVERTISEMENT