Life

Dorian Popa și Cheluțu au scos o nouă melodie! Cum sună cântecul

10.12.2020 | 13:58
Dorian Popa si Chelutu au scos o noua melodie Cum suna cantecul
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Cheluțu aduc atmosfera Crăciunului în sufletele fanilor lor cu cea mai nouă melodie lansată de cei doi. „Cheluțu cu brăduțu”, o piesă muzicală scoasă pe 9 decembrie, are deja peste 200.000 de vizualizări pe Youtube și toate datele să devină un mare hit, așa cum s-a întâmplat cu „Înoată Cheluțu”.

Videoclipul regizat de Daniel Cristea te duce într-o atmosferă de poveste, specifică sărbătorlor de iarnă. Dorian Popa joacă rolul lui Moș Crăciun și, pentru că nu are reni, Cheluțu s-a transformat în spiridușul cu care artistul le aduce bucurii și cadouri ascultătorlor.

ADVERTISEMENT

În filmuleț, Cheluțu apare îmbrăcat în mai multe hăinuțe cu motive de Crăciun și poartă un glob în gură, ajutându-și stăpânul să împodobească bradul.

Dorian Popa a scos o nouă melodie cu Cheluțu

Clipul a fost filmat acasă la Dorian Popa, imediat după ce a dat prima ninsoare în București. Cântărețul a profitat de zăpada de afară și și-a scos câinele pentru a se bucura ca doi copii de atmsofera magică.

ADVERTISEMENT

Din videclip reiese că Dorian nu are brad doar în casă, ci și în curte. în jurul căruia se bulgărește cu patrupedul său, un buldog francez care a cucerit inimile tuturor internauților.

Pe lângă numărul mare de vizualizări pe  care l-a strâns Popa, clipul a primit și peste 40.000 de like-uri pe rețeaua video de socializare.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor au fost în proporție de 99% pozitive, aceștia așteptând încă de la lansarea primei melodii cu câinele său acest moment special.

„Înoată Cheluțu”, peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube

Dorian a știut cum să îl readucă în prim plan pe Cheluțu și ce moment mai potrivit putea să fie decât sărbătoarea Crăciunului, cea care aduce bucurii în inimile tuturor?

ADVERTISEMENT

Primul videoclip lansat cu buldogul său a strâns în trei luni peste 17 milioane de vizualizări, Cheluțu reușind să detroneze pe Youtube nume grele din muzica românească precum Delia și Andra, semn că Popa a știut foarte bine ce a făcut lansându-și patrupedul în ”industria muzicală”.

 

ADVERTISEMENT