Life

Dorian Popa, umilit public de un vlogger: „Inteligența, sub semnul întrebării”

Dorian Popa a fost jignit de un cunoscut vlogger, pe o platformă de live-streaming. Cântărețul îi dă replica lui Silviu Faiăr, via FANATIK.
12.07.2023 | 12:30
Dorian Popa umilit public de un vlogger Inteligenta sub semnul intrebarii
Dorian Popa îi dă replica lui Silviu Faiăr după ce l-a jignit. Foto: Twitch/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost taxat de youtuber-ul Silviu Faiăr, unul din cei mai cunoscuți vloggeri de la noi, pentru că are în posesie mașini extrem de scumpe.

Dorian Popa, jignit de Silviu Faiăr. Vloggerul l-a luat la bani mărunți pentru că are Lamborghini

Faiăr a analizat o fotografie a lui Dorian Popa, cu mașina sa Lamborghini parcată în fața casei. Cunoscutul vlogger care a fost invitat și în emisiunea online pe care o are Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, l-a criticat aspru pe Dorian Popa. Motivul? De dragul opulenței, acesta și-ar putea distruge minunăția de mașină.

ADVERTISEMENT

Acesta a remarcat că strada pe care stă fosta vedetă din „Pariu cu viața” nu este asfaltată, în fața casei sale existând doar pietriș. Silviu Faiăr a mai spus, în live-ul de pe Twitch, că nu îi înțelege pe bucureștenii care își iau mașini de fiță având în vedere că infrastructura din Capitală nu e tocmai prietenoasă cu ele.

Contactat de FANATIK, Dorian Popa a dat o replică, în stilul caracteristic, citând din Biblie, cu privire la afirmațiile vloggerului. Simpaticul artist care și-a făcut și câinele celebru, Cheluțu’, a ținut să spună că îl respectă pe Faiăr. Doar că, oricât de inteligent ar fi acesta, uneori istețimea poate fi pusă la îndoială atunci când acționezi într-o manieră mai puțin diplomatică.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, reacție în exclusivitate după ce a fost umilit: „Mai are ceva anișori de muncit să poată discuta despre posesorii de supercar-uri”

„Eu cred că Silviu Faiăr mai are ceva anișori de muncit până când să poată discuta de posesorii de supercar-uri. Am auzit părerea lui. Cred că greșește un pic atunci când generalizează niște lucruri.

Eu zic că ar trebui să se mai gândească un pic înainte să vorbească despre toți posesorii de supercar-uri, repet. Mi se pare că putea să fie un pic mai diplomat și un pic mai cumsecade. Eu îl respect. Mie mi se pare un tip inteligent, însă inteligența de foarte multe ori poate fi pusă sub semnul întrebării chiar de propriile acțiuni. Cred că acțiunea în cauză este una de genul. 

ADVERTISEMENT

E treaba lui ce face. Eu rămân aceeași persoană. Și spun așa: Luca 23:34. Versetul care spune: `Tată, iartă-i că nu știu ce fac!`”, este reacția oferită în exclusivitate de Dorian Popa, pentru FANATIK.

Ce a spus, însă, Silviu Faiăr? Vloggerul, cunoscut pentru remarcile sale uneori fără menajamente, l-a luat la mișto pe Dorian Popa după ce a văzut o fotografie cu Lamborghiniul său parcat în fața casei, pe pietriș.

ADVERTISEMENT

Ce a spus, în concret, youtuber-ul despre Popa

Silviu a râs în hohote de toți posesorii de mașini extrem de scumpe. L-a luat drept etalon pe faimosul influencer. Porțiunea în care Faiăr vorbește despre mașina lui Popa și despre proprietarul acesteia a fost scoasă din live-ul de pe Twitch și postată pe TikTok.

„Dorian Popa, care n-are asfalt pe stradă, dar el are Lambo! Băi, se freacă asta de pietriș! Măi, oameni buni! Dumnezeule, nivelul de țărănie coclită… Eu când văd Lamborghini sau supercar-uri prin București, efectiv mă c** pe mine de râs.

Îi văd pe toți la volan… Zici că sunt cei mai șmecheri oameni din lume că impresionează niște copii, literalmente. Și îi vezi cum stau cu fundul în ciment, cât de jos se poate”, este remarca răutăcioasă a lui Silviu Faiăr la adresa lui Dorian Popa, făcută pe Twitch.

 

ADVERTISEMENT