Sport

Dorinel Munteanu a propus un jucător de la Oțelul la națională, după victoria cu FCU Craiova, 1-0: „Vreau constanță de la el”

La finalul partidei dintre Oțelul Galați și FCU Craiova, scor 1-0, Dorinel Munteanu a propus un jucător la echipa națională.
09.02.2024 | 20:30
Dorinel Munteanu a propus un jucator de la Otelul la nationala dupa victoria cu FCU Craiova 10 Vreau constanta de la el
Dorinel Munteanu a propus un jucător la națională. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa 25 a SuperLigii României. După această victorie, echipa antrenată de Dorinel Munteanu a urcat pe locul 9 în clasament, cu 31 de puncte.

Dorinel Munteanu, mulțumit după Oțelul – FCU Craiova 1-0

Antrenorul gălățenilor s-a arătat mulțumit după victoria obținută de elevii săi și a vorbit despre obiectivul Oțelului, accederea în play-off.

ADVERTISEMENT

”Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși. Echipa mea n-a dat nicio șansă adversarului decât din faze fixe. Mă bucur foarte mult pentru jucători pentru că înaintea meciului le-am spus că e printre ultimele șanse de a mai fi în joc.

Mi-aș fi dorit pentru toți cei care au fost alături de noi încă din Divizia C să ajungem în play-off. În fotbalul modern duelul unu contra unu este apreciat. Dacă jucătorii sunt ținuți în puf, îmi pare rău. Ai noștri nu sunt ținuți în puf. Noi am încercat să câștigăm toate duelurile. Nu-mi aduc aminte de Craiova să fi avut prea multe șanse”, a declarat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a propus un jucător la națională, după Oțelul – FCU Craiova 1-0

Dorinel Munteanu și-a propus unul dintre elevi la echipa națională, despre care crede că poate să fie un jucător de bază în viitor pentru România.

”E adevărat că nu avem prezență în fața porții pentru a ne întâlni cu mingea. Eu țin foarte mult la jucătorii mei, dar cine nu face față, trebuie să ne despărțim.

ADVERTISEMENT

La Bodișteanu vreau constanță în randament. Nu doar într-un joc să joace bine, apoi nu. Vreau constanță. Vreau să fie un jucător reprezentativ și să fie în vizorul echipelor naționale”, a declarat Dorinel Munteanu.

Oțelul Galați, cantonament la munte în această iarnă

Antrenorul gălățenilor a decis să își ducă echipa în Vatra Dornei pentru un cantonament pe zăpadă la munte, în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Obiectivul moldovenilor este cel de a prinde un loc de play-off. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a obținut 5 puncte din cele 4 partide jucate în 2024.

ADVERTISEMENT