Sport

Dorinel Munteanu a stabilit prețul jucătorului cerut de Anghel Iordănescu la naționala României

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, crede că nu există niciun club în România care și-ar putea permite să-l cumpere pe Juri Cisotti, căpitanul gălățenilor.
11.12.2023 | 10:10
Dorinel Munteanu a stabilit pretul jucatorului cerut de Anghel Iordanescu la nationala Romaniei
Dorinel Munteanu a setat un preț de două milione de euro pentru Juri Cisotti, căpitanul Oțelului. FOTO: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Aflat din vara lui 2021 la Galați, Juri Cisotti, 30 ani, a devenit unul dintre remarcații actualului sezon din Liga 1. A tractat Oțelul spre statutul de revelație, cu numai 3 înfrângeri în 18 meciuri, și a intrat în atenția granzilor campionatului pentru viitorul mercato. Iar Anghel Iordănescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, a cerut naturalizarea italianului spre a-l face eligibil pentru echipa națională! Dorinel Munteanu a stabilit acum și prețul jucătorului.

Dorinel Munteanu a stabilit prețul lui Cisotti: ”Costă 2 milioane de euro”

”Este un factor de echilibru și un om foarte important în vestiar și pe teren”, spune antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, despre căpitanul echipei sale. El nu se lasă însă impresionat de valurile iscate în jurul mijlocașului, care se află încă sub contract cu trupa de la Dunăre.

ADVERTISEMENT

”Nu există în acest moment niciun club din România care să și-l permită pe Cisotti. Costă 2 milioane de euro. Și, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off”, anunță fostul fundaș stânga al ”tricolorilor”.

Rapid l-a trecut pe lista pentru mercato pe Juri Cisotti

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Rapid s-a înscris deja în cursa pentru achiziționarea italianului, trecut de șefii din Giulești pe lista scurtă de transferuri în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce informații aveți, dar tot ce mă interesează acum e să ne focusăm pe ultimele trei partide înainte de pauza competițională. Vreau să luăm maximum de puncte acasă cu Sepsi și Botoșani, plus în deplasare cu Universitatea Cluj. E scopul pe care ni l-am fixat pentru a obține o poziție bună înaintea pauzei de iarnă și să reluăm apoi traseul spre play-off”, a mai completat Dorinel.

El a continuat să-l descrie pe Cisotti drept „unul dintre cei mai profesioniști jucători cu care am lucrat în ultimii ani. Dacă l-ați vedea cum muncește și la antrenamente, ați fi impresionați. Și încă mai are potențial de creștere. V-o spune unul care a evoluat până la 39-40 de ani și simte imediat nivelul unui fotbalist”.

ADVERTISEMENT

Nu s-a ferit să lanseze și o ironie discretă la adresa lui Gigi Becali: ”Oricum, și dacă va fi să plece, el va avea nevoie și ar merita în primul rând încrederea unui antrenor, nu a unui patron”.

Propunerea-surpriză la FANATIK SUPERLIGA: „Naturalizați-l!”

Prestațiile serioase reușite de Cisotti în SuperLiga i-au atras recent atenția inclusiv lui Anghel Iordănescu. În direct la FANATIK SUPERLIGA, „Tata Puiu” a lansat o propunere-surpriză după ce italianul a contribuit decisiv la demolarea lui FCSB în Capitală, 2-0 și gol marcat.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul doi. Jos pălăria! Luați-l și naturalizați-l!”, a fost sugestia tatălui actualului selecționer, în contextul unei discuții legate de modul în care Edi Iordănescu va trebui să finalizeze vara viitoare lotul pentru Euro 2024.

  • 20 de meciuri a disputat Cisotti în acest sezon pentru Oțelul, în SuperLiga și Cupa României, adunând 5 goluri și 2 pase decisive
ADVERTISEMENT