Sport

Dorinel Munteanu, atac la jucători după Sepsi – Oțelul 1-1: „Să joace fotbal, că au banii la zi!”

Dorinel Munteanu s-a luat de jucători după Sepsi - Oțelul 1-1. Antrenorul gălățenilor a pus tunurile pe unul dintre fotbaliștii săi.
07.08.2023 | 21:15
Dorinel Munteanu atac la jucatori dupa Sepsi  Otelul 11 Sa joace fotbal ca au banii la zi
Dorinel Munteanu și-a certat jucătorii după Sepsi - Oțelul 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu și-a certat jucătorii după remiza înregistrată de Oțelul Galați, scor 1-1 cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Moldovenii au deschis scorul în minutul 4 prin Alexandru Pop, iar echipa lui Ciobotariu a egalat prin Safranko în minutul 85. La finalul meciului, antrenorul Oțelului a explicat conflictul cu „centralul” partidei.

Dorinel Munteanu, concluzii după Sepsi – Oțelul 1-1: „Nu sunt mulțumit de randamentul echipei”

Oțelul a fost aproape de prima victorie de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Gălățenii au condus aproape întreaga partidă, însă Sepsi a smuls un rezultat de egalitate cu cinci minute înainte de prelungirile partidei. În ciuda punctului obținut, Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de jucătorii care au intrat în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

„A fost un joc exact cum mă așteptam, un joc disputat în care ambele echipe și-au dorit punctele. La prima vedere pot să fiu mulțumit de un punct, dar nu sunt mulțumit de randamentul echipei, mai ales după ce am făcut schimbările în repriza a doua. Absolut deloc.

În loc să ținem echipa cât mai sus, am dat posibilitatea adversarului să vină în terenul nostru, cu centrări. Asta a fost singura greșeală a apărătorilor noștri și au marcat. În rest, fără falsă modestie diferența nu s-a văzut absolut deloc. Rezultatul este echitabil.

ADVERTISEMENT

Un jucător proaspăt care intră în teren nu ar trebui să introducă un plus sau cel puțin un echilibru în joc? La echipa mea nu s-a văzut, la echipa adversă s-a văzut. Asta e discuția mea cu ei pentru că v-am spus de la început nu mă bazez pe 11 jucători, mă bazez pe tot lotul de 24, 25 și am nevoie de randament din partea lor”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, atac la jucători după Sepsi – Oțelul 1-1: „Să joace fotbal, că au banii la zi!”

Kehinde Fatai a protestat la flash-interviu, mărturisind că Oțelul trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri la Sf. Gheorghe. Declarația atacantului nigerian l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu care i-a atacat dur pe jucătorii săi. Ulterior, antrenorul a povestit conflictul de la finalul meciului cu „centralul” Flueran.

ADVERTISEMENT

„Kehinde Fatai să joace el pentru echipă și după să își dea cu părerea. Toți jucătorii să joace pentru echipă, să dea absolut tot pentru această echipă pentru că sunt plătiți la zi și după să discute alte treburi în afară de fotbal.

M-a avertizat. La jocul trecut am pus o întrebare unui arbitru dacă este rudă cu o persoană și mi-a dat galben. Acum am întrebat și i-am spus team-manager-ului meu să nu mai vorbească cu ei. Asta a fost și ei au spus că îi iau la mișto, pe ce să-i iau la mișto? Eu nu-mi cer scuze în fața lor.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau să comentez nimic pentru că am două cartonașe galbene în patru meciuri. Vin alte meciuri mai importante. Nu l-am jignit, dacă nu-i spui nimic. Îi pun întrebare unui team-manager de-al meu, să nu mai stea de vorbă cu arbitrii și a zis arbitrul că l-am luat la mișto. Cu ce l-am luat la mișto? Că i-am pus team-managerului meu această întrebare? Nu pot să fiu bucuros de absolut nimic în seara asta pentru că meritam victoria.

(n.r. doar norocul lipsește pentru prima victorie a Oțelului de la revenire?) Și norocul, și greșelile noastre. Mai avem mult de muncă. Eu nu sunt satisfăcut pentru trei puncte după patru meciuri. Este foarte puțin pentru ceea ce am propus pentru că am avut două meciuri în mână unde puteam să luăm șase puncte. Eram mai sus acum. Cine se mulțumește cu puțin nu o să reziste la echipa mea”, a încheiat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT