Sport

Dorinel Munteanu critică schimbările făcute de Mirel Rădoi la naționala României: „Suntem slabi!”

Schimbările făcute de Mirel Rădoi la lotul național nu sunt privite cu mare încredere de către fostul mare internațional Dorinel Munteanu.
01.09.2021 | 14:18
Dorinel Munteanu critica schimbarile facute de Mirel Radoi la nationala Romaniei Suntem slabi
Dorinel Munteanu critică schimbările făcute de Mirel Rădoi la naționala României. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați și cel mai convocat jucător al naționalei de fotbal a României, nu vede cu foarte mare optimism schimbările făcute de Mirel Rădoi pentru meciurile naționalei.

Dorinel Munteanu îl avertizează pe Mirel Rădoi cu privire la jocul cu Islanda

Înaintea meciurilor cu Islanda, Liechenstein și Macedonia de Nord, din preliminariile CM Qatar 2022, Dorinel Munteanu a ținut să-l avertizeze pe Mirel Rădoi. Acesta este de părere că ar trebui să dea totul pentru victorie și să trateze meciul de joi de la Reykjavik ca și cum ar fi ultimul.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Islanda trebuie să-l gândim ca și cum ar fi ultimul joc. Avem nevoie de o concentrare maximă la nivelul echipei.

Îmi este greu să cred că după atâtea schimbări vom putea arăta ca o echipă competitivă, compactă. Suntem slabi, ce să spun. Cunoaștem foarte bine istoria acelui meci de baraj, cam știm ce pot, și la ei a fost un schimb de generație.

ADVERTISEMENT

La meciul respectiv au fost jucători care, practic, au fost convocați pentru ultima dată. Acum trebuie să abordăm la victorie jocul”, a declarat Dorinel Munteanu la Pro X.

Dorinel Munteanu: „Trebuie să ne trezim în ceasul al 12-lea”

Fostul mare internațional consideră că, atât timp cât mai avem șanse teoretice, trebuie să luptăm până la capăt pentru îndeplinirea obiectivului, chiar dacă debutul în preliminarii a fost dezastruos.

ADVERTISEMENT

„Putem să sperăm la un loc de baraj. Ne-am propus nouă puncte din primele trei jocuri și am obținut doar trei. Speranța trebuie să moară ultima și trebuie să avem încredere că putem să ne trezim în ceasul al 12-lea.

Nu excelăm la niciun capitol. Primim goluri foarte ușor, marcăm foarte greu. Sunt foarte multe schimbări, asta nu poate să ducă decât la dezastru, nu la o echipă omogenă.

ADVERTISEMENT

Avem meciul cu Islanda în față, vedem ce putem scoate din acest meci. În București, cred că interesul nu este foarte mare, chiar dacă se va juca pe Arena Națională (n.r. – meciul cu Liechtenstein), vor veni puțin spectatori.

În provincie, cred că ar veni mai multă lume, se va bucura de fotbal, să vadă echipa națională. Cu o victorie în Islanda e clar că va veni mai mult public, să sperăm că vor veni mulți oameni, dar tot nu cred că va fi stadionul plin”, a completat „Munti”.

Dorinel Munteanu crede că nu este cale de mijloc pentru jucătorii noi convcați

„Islanda este într-o cădere de formă. Rezervele mele sunt că s-au făcut prea multe schimbări, dar jucătorii care vor debuta au două variante.

Ori nu vor mai fi convocați, ori vor face un meci senzațional și vor progresa. Nu văd o problemă terenul sau gabaritul islandezilor”, a mai spus Dorinel Munteanu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,36 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT