Sport

Dorinel Munteanu, decis: „Suntem pregătiți de campionat!”. L-a uitat pe Celea

Dorinel Munteanu este decis înaintea noului sezon, spunând că fotbaliștii Oțelului Galați sunt pregătiți de campionat.
06.07.2023 | 20:10
Dorinel Munteanu decis Suntem pregatiti de campionat La uitat pe Celea
Dorinel Munteanu, pregătit înaintea noului sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor a vorbit și despre plecarea lui Daniel Celea, despre care a spus că este un capitol închis pentru clubul său și că asta a fost dorința sa de a pleca, neintegrându-se în echipă.

Dorinel Munteanu, pregătit înaintea noului sezon

Dorinel Munteanu a fost pregătit înaintea noului sezon din SuperLiga 1 și a spus că primul obiectiv al Oțelului este să nu retrogradeze, însă el țintește mult mai sus de atât, chiar dacă lumea nu le dă multe șanse gălățenilor:

ADVERTISEMENT

„N-am avut accidentați, suntem pregătiți de începerea campionatului! Mai aducem jucători. Vedem cum se intergrează, dar cu siguranță mai vin 2-3 jucători.

Nu s-a întâmplat nimic cu Celea, pentru mine e un capitol încheiat, nu s-a integrat la noi. Asta a fost dorința lui să plece. La începutul campionatului joacă bugetul, dar în timpul campionatului va juca echipa cu cel mai frumos fotbal.

ADVERTISEMENT

Mi-am realizat mereu obiectivele și în primul și în al doilea mandat. E important începutul de campionat. Am produs surpriza, pentru unii a fost plăcută, pentru alții a fost neplăcută”.

„Sper ca Oțelul, în primul rând, să rămână în SuperLiga. Nu mă influențează cu nimic părerile celorlalți. Le doresc baftă și vedem pe teren ce va fi.

ADVERTISEMENT

Cu FCSB jucăm în etapa 3, putem juca și pe Wembley, nu mă interesează. E normal să jucăm pe toate stadioanele deschise pentru fotbal”, a mai spus Dorinel Munteanu.

„Sper să vină bani la echipă cât mai repede!”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit despre problemele financiare de la Oțelul Galați, dezvăluind discuția pe care a avut-o cu primăria orașului: „Sper să vină bani la echipă cât mai repede, am avut o discuție cu primăria”.

ADVERTISEMENT

„Perioada de transferuri e deschisă până pe 4 septembrie, dar au timp până în luna august să transfere, chiar dacă începe campionatul”, a mai spus Emilian Hulubei, la TV DigiSport.

Oțelul Galați a reușit să promoveze în prima ligă după ce a terminat pe locul 2 ultimul sezon din eșalonul secund, obținând promovarea în ultima etapă, în urma unui duel cu Unirea Dej, scor 1-0.

ADVERTISEMENT