Sport

Dorinel Munteanu, încrezător după Petrolul – Oțelul 2-2: „Și ce dacă vine Rapid?”

Dorinel Munteanu a fost încrezător la finalul meciului jucat în deplasare de Oțelul Galați cu Petrolul Ploiești, scor 2-2.
01.09.2023 | 21:10
Dorinel Munteanu increzator dupa Petrolul  Otelul 22 Si ce daca vine Rapid
Dorinel Munteanu, încrezător după Petrolul - Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor este supărat pentru că unii jucători nu au fost atenți la fazele la care „lupii galbeni” au înscris, însă este mulțumit pentru că echipa sa a reușit să revină în cele din urmă, deși a fost condusă la două goluri distanță.

Dorinel Munteanu, încrezător după Petrolul – Oțelul

Dorinel Munteanu a fost încrezător la finalul meciului dintre Petrolul Ploiești și Oțelul Galați, spunând că echipa sa ar fi putut câștiga meciul dacă ar fi fost mult mai atentă:

ADVERTISEMENT

Finalul a fost același. Echipa cea mai bună a fost Oțelul Galați. În prima repriză puteam să avem 4-0. Am dominat jocul. Tot timpul am avut speranță.

E posibil ca etapa viitoare să vină victoria. Un antrenor îi duce pe jucători până în 16 metri, au scăpat de câteva ori cu portarul. Portarul a prins o zi extraordinară”.

ADVERTISEMENT

„Plecăm doar cu un punct, dar sunt mulțumit!”

Din păcate, plecăm doar cu un punct. Sunt mulțumit. Le-am spus să mărească tempoul (n.r. la pauza meciului), chiar dacă suntem conduși.

Petrolul e mai puternică decât Rapidul, poate. Important e cum joacă echipa noastră și eu cred că va veni și victoria pentru noi”, a continuat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Ce dacă vine Rapid? Petrolul poate e mai puternică decât Rapid, a bătut în Giulești cu 2-0. Orice e posibil în Superliga, important e cum jucăm noi”, a mai spus antrenorul gălățenilor.

Oțelul Galați nu a reușit să obțină nicio victorie în actualul sezon de SuperLiga 1, având șapte puncte, toate obținute din remize și are o singură înfrângere suferită cu FCSB, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Gălățenii puteau deschide scorul din penalty chiar în debutul meciului, dar Cisotti a ratat de la 11 metri. Petrolul a deschis în cele din urmă scorul prin Jair, în minutul 30, iar tot el a majorat scorul în minutul 56. Frederic a redus din diferență pentru Oțelul în minutul 59, iar Cisotti s-a revanșat și a marcat golul egalării în minutul 65.

ADVERTISEMENT