Life

Doru Gușman, dat în judecată de una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian: ”Nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova”

Doru Gușman, proces cu rudele regretatului interpret Petrică Mîțu-Stoian. Care este motivul disputei dintre cele două părți.
12.01.2023 | 18:00
Doru Gusman dat in judecata de una dintre surorile lui Petrica Mitu Stoian Nu a vrut sa imi dea lucrurile din casa din Craiova
Doru Gușman, proces cu rudele regretatului Petrică Mîțu-Stoian. Care este motivul disputei. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul impresar al regretatului cântăreț de muzică populară din Mehedinți a fost dat în judecată de una dintre surorile artistului. Femeia a declarat că nu a primit acordul să ia lucrurile solistului din casa din Craiova.

Doru Gușman, proces cu rudele regretatului Petrică Mîțu-Stoian. Care este motivul disputei

Doru Gușman, managerul regretatului solist Petrică Mîțu-Stoian, a fost dat în judecată la finalul anului 2022 de Maria Tărchilă, una dintre surorile artistului. Femeia a subliniat că nu a mai vorbit de mult cu impresarul.

ADVERTISEMENT

Până în momentul de față nu a avut loc nicio înfățișare la Tribunal, rudele solistului din Mehedinți dorind să primească bunurile interpretului care a încetat din viață în urmă cu peste un an, după un tratament post-Covid.

„Nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă.

ADVERTISEMENT

Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo. Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro.

Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile.

ADVERTISEMENT

Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”, a spus sora regretatului Petrică Mîțu-Stoian, Maria Tărchilă, pentru click.ro.

Petrică Mîțu-Stoian, în sufletele celor dragi

Petrică Mîțu-Stoian a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi, dar și a celor care l-au apreciat și i-au ascultat muzica. Regretatul interpret de muzică populară le lipsește oamenilor, dar și surorii sale, Maria Tărchilă.

ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit că duce dorul conversațiilor cu fratele său cu care vorbea destul de des la telefon, în ciuda faptului că cei doi nu aveau timp să se vadă des din cauza programului încărcat al regretatului artist.

ADVERTISEMENT