Life

Două trucuri pentru WhatsApp care îți îmbunătățesc aplicația. Puțini știu de ele

Două trucuri utile pentru WhstsApp. Te vor ajuta să-ți îmbunătățești aplicația. Nu mulți utilizatori știu despre acestea.
21.03.2023 | 07:15
Doua trucuri pentru WhatsApp care iti imbunatatesc aplicatia Putini stiu de ele
WhatsApp are două trucuri foarte utile pentru utilizatori. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

WhatsApp are două trucuri de care nu toți utilizatorii știu. Acestea îți pot face experiența cu aplicația de mesagerie să fie mai bună, așa că ar trebui să le încerci. Nu costă nimic și sunt foarte utile pentru unele dintre conversațiile tale.

WhatsApp, două trucuri pe care ar trebui să le știe orice utilizator

WhatsApp se numără printre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din întreaga lume și a primit mai multe actualizări de-a lungul timpului, însă există anumite setări pe care nu toată lumea le știe.

ADVERTISEMENT

Există niște trucuri care pot rezolva două dintre cele mai mari probleme ale aplicației, pe care o și îmbunătățesc. Ambele caracteristici sunt gratuite, așa că le poți încerca fără să-ți faci probleme.

Una dintre aceste setări este să fixarea chat-ului pe WhatsApp. Dacă faci acest lucru, poți prioritiza într-un mod simplu și rapid conversațiile cu cei mai buni prieteni, mai ales dacă ai foarte multe chat-uri și cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

Poți fixa mai multe chat-uri, astfel încât acestea să rămână în partea de sus și să le accesezi mai ușor. Tot ce trebuie să faci este să intri în lista de chat-uri și să glisezi spre dreapta spre o conversație.

Atinge pictograma Pin, iar conversația va rămâne în partea de sus a fluxului. În cazul în care te răzgândești mai târziu, poți anula această setare și poți da unpin conversației respective, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Un alt truc foarte util al aplicației de mesagerie deținută de Meta este faptul că poți marca anumite mesaje. Această setare este foarte utilă atunci când există unele mesaje mai importante, pe care vrei să le găsești mai ușor.

Pentru a face acest lucru, trebuie să deschizi WhatsApp și să mergi la o conversație. Dacă ții degetul apăsat pe un anumit mesaj, vei găsi și opțiunea de a-l marca. O stea va apărea în lista de opțiuni și trebuie să o atingi pentru a marca acel mesaj.

ADVERTISEMENT

După aceea, atinge cele trei puncte din partea dreaptă de sus a aplicației și accesează secțiunea Mesaje marcate. Acolo poți găsi toate mesajele cărora le-ai dat stea. Este o metodă foarte simplă de a ține evidența mesajelor importante, cum ar fi o adresă sau o altă informație de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT