Life
notix pixel id

Dovada că Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Dovada că Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Iată cum a fost surprinsă fosta soție a lui Irinel Columbeanu.
07.09.2021 | 14:42
Dovada că Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au împăcat Monica Gabor și Mr. Pink? Fosta lui Irinel Columbeanu s-a întors recent în Statele Unite ale Americii, așa că speculațiile cum că s-ar fi întors la iubitul ei miliardar nu au întârziat să apară.

Fosta doamnă de la Izvorani nu a comentat zvonurile despărțirii, însă vizita în Dubai, la sora ei, dar și imaginile postate pe rețelele sociale le-au dat fanilor de înțeles că este o femeie singură.

Dovada că Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Se pare că Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat, judecând după cele mai recente postări ale șatenei. După ce s-a speculat că cei doi ar fi încheiat relația de zece ani, vedeta a postat câteva poze care sugerează împăcarea cu afaceristul de origine chineză.

ADVERTISEMENT

Recent, tânăra i-a făcut o vizită în Dubai surorii ei, Ramona Gabor, unde s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Întoarsă în SUA, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a revenit la stilul ei natural.

Monica Gabor a postat mai multe fotografii cu fiul lui Mr. Pink, semn că relația dintre ea și miliardar este mai bună. Șatena a ieșit alături de fiica ei și de fiul afaceristului la un festival la care Irina a participat în calitate de voluntar.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Mr. Pink pare să se simtă foarte bine în compania Monicăi Gabor, așa cum se poate vedea în fotografiile postate de vedetă pe Instagram.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre relația Monicăi cu Mr. Pink

După ce au apărut zvonuri legate de presupusa despărțire dintre Monica Gabor și Mr. Pink, Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă știe detalii legate de acest subiect.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar a declarat, la acel moment, că nu știe care este situația relației dintre fosta lui soție și actualul iubit. Acesta a mai spus că nu ar oferi detalii nici dacă ar ști mai multe despre situația lor.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții.

ADVERTISEMENT

În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. 

Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, spunea Irinel Columbeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri