Life

Irinel Columbeanu, declarații în premieră despre Monica Gabor: „O văd cu alți ochi”

Irinel Columbeanu a făcut declarații în premieră despre Monica Gabor. Fotul milionar a spus că o vede cu alți ochi pe fosta lui soie.
22.08.2021 | 20:55
Irinel Columbeanu declaratii in premiera despre Monica Gabor O vad cu alti ochi
ADVERTISEMENT

Irinel Coumbeanu a făcut declarații în premieră despre fosta soție. Fostul milionar în euro a dezvăluit cum o vede acum pe Monica Gabor, la mai bine de zece ani de când au divorțat în acte.

Povestea de dragoste dintre Monica și Irinel a fost una dintre cele mai controversate din showbiz-ul românesc. Afaceristul și fostul fotomodel au o relație bună în acest moment, de dragul fiicei lor, Irina.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, declarații în premieră despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut declarații în premieră despre Monica Gabor. Fostul milionar a recunoscut că o vede cu alți ochi pe fosta lui parteneră de viață, la un deceniu de când și-au spus „adio”.

Afaceristul a vorbit și despre relația cu fiica lor, Irina, care locuiește cu mama ei în SUA. Foștii soți s-au tratat cu respect după divorț și au menținut o relație bună de dragul fetiței lor, aflată acum la vârsta adolescenței.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai adăugat că fosta lui soție și-a dorit mereu să locuiască în America și nu crede că va pleca de acolo în caz că ea și Mr. Pink s-au despărțit.

„Este inteligent temperamentală. (n.r. O văd) cu alți ochi, mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri. În continuare impetuoasă.

ADVERTISEMENT

Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea (…). 

Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”, a declarat Irinel Columbeanu pentru CIAO.ro.

Afaceristul a mai spus că nu are niciun regret legat de trecut sau prezent și că își dorește să trăiască „vremuri cât mai interesant de traversat”. Fostul milionar în euro a spus că nu-și dorește să se recăsătorească, cel puțin nu în acest moment.

ADVERTISEMENT

Ce spune Irinel Columbeanu despre zvonurile despărțirii Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a fost întrebat și despre presupusa despărțire a fostei sale soții de miliardarul Mr. Pink. Afaceristul a precizat că nu știe în ce stadiu este relația celor doi în acest moment, dar speră să fie împreună cât mai mult.

„Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă”, a continuat Irinel Columbeanu pentru sursa citată anterior.

Omul de afaceri nu și-a văzut fiica din vara lui 2018 și ține legătura cu ea prin telefon. Cei doi au o relație bună și speră că o va revedea cât de curând pe Irina.

ADVERTISEMENT