Sport

Dragomir a analizat revenirea lui Reghecampf la U Craiova: „Cam cu două fețe”

Laurențiu Reghecampf a revenit la U Craiova, dar Dumitru Dragomir a afirmat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ că jocul oltenilor nu a arătat prea bine.
03.08.2023 | 09:26
Dragomir a analizat revenirea lui Reghecampf la U Craiova Cam cu doua fete
Laurențiu Reghecampf a revenit la U Craiova, dar Dumitru Dragomir a afirmat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ că jocul oltenilor nu a arătat prea bine. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Formația patronată de Mihai Rotaru s-a întors cu un punct din partida susținută în deplasare cu CFR Cluj, scor 1-1, însă jocul nu a fost unul care să impresioneze și ”juveții” sunt deocamdată în afara locurilor de play-off.

Dragomir nu crede că Reghecampf poate aduce titlul la U Craiova

În cea mai nouă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a afirmat că nu a fost impresionat de jocul făcut de U Craiova sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și nu crede că oltenii pot câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

”Craiova lui Reghecampf mi s-a părut așa și așa, cam cu două fețe. Una mai în umbră și alta mai către soare. Per total, nu mi-a plăcut. Nu cred că aduce Reghecampf titlul la Craiova.

Le lipsesc 2-3 jucători să ia titlul, că restul au de toate. Au patron tare, dar nu poți să duci totul singur. Mai are 2-3 buni acolo, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a declarat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Reghecampf mai așteaptă transferuri la Universitatea Craiova

La finalul partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, din etapa a 3-a a SuperLigii și prima a lui Laurențiu Reghecampf de la revenirea în Bănie, tehnicianul s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, chiar dacă a acuzat numeroasele ratări.

”A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Din păcate n-am fost atenți la anumite ocazii mari. Au avut și ei și rezultatul e echitabil. Mai avem de muncă și ne trebuie curaj. Avem jucători care pot să țină de minge și să paseze. Vom regla totul pas cu pas și sper să ajungem acolo unde îmi doresc”, a declarat el.

ADVERTISEMENT

Antrenorul așteaptă ca doi jucători importanți, Ștefan Baiaram și Elvir Koljic, să revină cât mai repede la pregătire după accidentările suferite și anunță că patronul Mihai Rotaru i-a promis că vor mai exista unul, două transferuri.

Sorin Cârțu a făcut o analiză tăioasă la FANATIK SUPERLIGA  și i-a criticat vehement pe jucătorii Universitărții Craiova, însă de criticile sale nu a scăpat nici Mihai Rotaru, cel pe care îl acuză că schimbă prea des antrenorii.

ADVERTISEMENT

”Am încredere, de ce să nu am?  Și în mandatul precedent Reghecampf a avut o prestație bună și a prins la public. Dar mi-e frică să nu-l dea afară după etapa asta! A avut ghinion când a ratat Ivan și luftul lui Ișfan. A fost ghinionul lui!”, a precizat fostul președinte al oltenilor.

Mitică Dragomir nu crede în Reghe

ADVERTISEMENT