Life

Dragomir a dat informații secrete despre cea mai căutată femeie din România: „E în Pipera”

Dumitru Dragomir a vorbit despre cea mai căutată femeie din România, tămăduitoarea fotbaliștilor, Floarea Popovici.
27.11.2023 | 17:04
Dragomir a dat informatii secrete despre cea mai cautata femeie din Romania E in Pipera
Dumitru Dragomir, dezvăluiri fără precedent despre cea mai căutată femeie din România, Floarea Popovici / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Floarea Popovici, tămăduitoarea de 55 de ani a fotbaliștilor, este, probabil, cea mai căutată femeie din România. Sute de oameni încearcă să ajungă la ea pentru tratamentele miraculoase pe care aceasta le oferă, pentru recuperările incredibile când vine vorba de dureri. Iar cel care a vorbit despre ea este Dumitru Dragomir, cel care, la rândul lui, a fost tratat de tămăduitoare.

Ce spune Mitică Dragomir despre Floarea Popovici, femeia căutată de toată România

”Zi-mi și mie cum o găsesc oamenii pe doamna aceea, pe Floarea”, îi cere jurnalistul Horia Ivanovici lui Dumitru Dragomir în emisiunea MaxProfețiile lui Mitică Dragomir. Cererea lui, motivată de numărul uriaș de mesaje în care oamenii disperați o caută pe Floarea Popovici.

ADVERTISEMENT

”Nu îți mai zic pentru că nu poate să primească… Are cereri pentru viitorii 3000 de ani”, spune Mitică Dragomir care, cu ani în urmă, apelase la rândul lui la serviciile sale. La insistențele lui Horia Ivanovici, totuși, Mitică cedează. ”E aici, în Pipera. Clinica nu știu cum se numește, la Floarea… Floarea Popovici”, susține Mitică Dragomir.

Dar, cu toate acestea, mai spune nea Mitică, din când în când mai intervine pe lângă tămăduitoare pentru amici apropiați de-ai săi. ”Dacă pot să pun o pilă… De exemplu, Radu Oprișan, care a fost ziaristul meu, m-a sunat acum o săptămână. Mi-a spus că vrea să se ducă și el la ea. Nu puteam să îl refuz…

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre Floarea Popovici: ”E una dintre minunile lumii”

Pun mâna pe telefon și sun. `Alo, doamna Floarea? Sunt Mitică Dragomir. Am și eu o rugăminte. Îți trimit un ziarist care a lucrat la mine, foarte deștept, și care a avut un necaz. Nu știu dacă te pricepi și la chestia asta`. Mă sună Radu Oprișan, acum o zi.

`Domnule Dragomir, vă mulțumesc din tot sufletul. M-a primit și a fost foarte bine`. Clinica e în Pipera, cum treci podul prima stradă în stânga, până în Biserica lui Gigi (Becali, n. red.). La ultimul bloc, la parter, acolo e”, explică vag Mitică Dragomir despre locul în care poate fi găsită Floarea Popovici. Până la urmă, la insistențele jurnalistului, locul în care e Floarea Popovici este identificat cu exactitate și explicat în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

”Am trimis și eu… Dar mi-e rușine de ea. La unii nici nu ia bani. Fii atent aici. Eu spun că e una dintre minunile lumii”, mai precizează Mitică Dragomir și susține că, în curând, va apela din nou la serviciile ei. Doar să îi găsească loc Floarea Popovici și lui Mitică Dragomir printre nenumăratele programări.

Cine e Floarea Popovici

Acum ceva ani, Mitică Dragomir dezvăluia că, în România, există o tămăduitoare comparabilă cu celebra Mariana de la Belgrad, vraciul marilor fotbaliști ani lumii. Mai mult, descria fostul șef de la Ligă explica și cum acționează Floarea Popovici.

ADVERTISEMENT

Mai exact, spunea el, deși nu își poate explica cum reușește femeia să facă miracole, le-a și simțit. Conform lui Dumitru Dragomir, Floarea Popovici se încarcă de energie, desculță, de la pământ și reușește să vindece oameni care au fost atinși de paralizie.

Mitica Dragomir, DEZVALUIRI despre CEA MAI CAUTATA FEMEIE DIN ROMANIA

ADVERTISEMENT