Sport

Dragomir a vorbit despre sărăcia din copilărie. „Mâncam mămăligă cu zahăr”

Dumitru Dragomir a vorbit despre sărăcia din copilărie la „Max Profețiile lui Mitică”. Dezvăluiri emoționante ale fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.
30.10.2023 | 08:25
Dragomir a vorbit despre saracia din copilarie Mancam mamaliga cu zahar
Dumitru Dragomir a vorbit despre sărăcia din copilărie în direct la „Max Profețiile lui Mitică”. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit despre sărăcia din copilărie în direct la „Max Profețiile lui Mitică”. Viața fostului președinte al LPF nu a fost întotdeauna roz și a dezvăluit că mânca mămăligă cu zahăr pentru a scăpa de foame.

Dragomir a vorbit despre sărăcie. „Am simțit-o pe pielea mea”

Plecând de la ipostaza în care a ajuns fostul milionar Irinel Columbeanu, Dumitru Dragomir și-a adus aminte de vremurile nu tocmai bune din copilăria sa. Fostul șef al LPF a recunoscut că cel mai frică i-a fost de-a lungul vieții de sărăcie.

ADVERTISEMENT

„Ți-am spus și îți repet. Mie nu mi-a fost frică de nimic în viață, bă, de nimic, reține ce spun! De nimeni și de nimic decât de sărăcie. Am simțit-o pe pielea mea.

Eram cu nepoții la masă ieri și vorbeam de sărăcie. Le-am spus ce e bine să faci, cum e bine să te îmbraci. Sărăcia te duce și la cancer, și la toate nenorocirile”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dragomir despre sărăcia din copilărie. „Mâncam mămăligă cu zahăr”

Ulterior, Dumitru Dragomir a povestit un episod din copilărie în care a fost nevoit să mănânce mămăligă cu zahăr pentru a potoli foamea. „Oracolul din Bălcești” consideră că părinții și copiii din vremurile actuale nu pot simți pe pielea lor ce înseamnă sărăcia.

„Când eram mic, mă duceam la școală și unii care erau pricopsiți mai veneau cu pâine. Mi-era rușine să le cer. De când m-am născut am fost orgolios. Mai bine muream decât să cer la cineva, doar dacă-mi dădea el. 

ADVERTISEMENT

Veneau unii cu câte o jumătate de pâine. Pâinea se dădea pe cartelă. Mă duceam acasă și poate mâncam mămăligă cu zahăr, îți taie foamea, își umple mațul. Dacă-mi dădea și mie o bucățică eram cel mai fericit din lume. 

Dacă le spui asta părinților și copiilor, care au plecat după altă platformă și au avut altă educație, zic că ești tâmpit, nebun. Nu te mai cred și nu-i impresionează”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 10:30, LIVE doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea, alături de cele mai tari momente, pot fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri emoționante despre sărăcie: „Mâncam mămăligă cu zahăr”

ADVERTISEMENT