Life

Averea pierdută de Irinel Columbeanu. Fostul afacerist nu mai are nimic acum: ”Îmi pare rău”

Averea lui Irinel Columbeanu a fost pierdută în urmă cu ceva timp. Fostul afacerist nu mai are nimic acum și regretă că a ajuns așa.
25.10.2023 | 11:01
Averea pierduta de Irinel Columbeanu Fostul afacerist nu mai are nimic acum Imi pare rau
Averea pierdută de Irinel Columbeanu. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Averea lui Irinel Columbeanu a rămas acum doar o amintire. Celebrul afacerist a avut conturile pline cu ani în urmă. Acum însă, nu mai are nimic și trăiește doar din pensie.

Averea pierdută de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a cunoscut declinul pe plan financiar cu ani în urmă. Acum, acesta nu are bani nici măcar pentru a putea să plătească suma integrală de chirie la azilul de bătrâni unde se află.

ADVERTISEMENT

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la câteva milioane de euro. Afaceristul recunoaște însă că nici măcar nu știe câți bani a pierdut în total. Nu a ținut niciodată socoteala, drept urmare, rămâne un mister suma exactă.

”Nu mai știu, nu am ținut socoteală. Îmi pare rău”, a spus Irinel Columbeanu, pe YouTube. Și nu doar banii i-au dispărut complet din conturi ci și faimoasa casă din Izvorani.

ADVERTISEMENT

Aici, el și Monica Columbeanu au trăit o perioadă de vis. Tot în vila de Izvorani, care a ars într-un incendiu, s-a născut și a crescut și Irina Columbeanu câțiva ani. Acum însă, s-a ales praful de faimoasa construcție. 

Fostul afacerist ar vrea să își recupereze vila de la Izvorani

Deși existau informații conform cărora locuința ar fi fost deținută de bancă, afaceristul susține contrariul. El spune că a vândut casa unei avocate care a lucrat pentru el, iar aceasta i-a dat bani.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, fostul afacerist povestea că s-ar putea să își recupereze casa și hainele de acolo. În același timp, Irinel Columbeanu recunoaștea că nu a avut asigurare la casă.

”E posibil să pot să îmi recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo. Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut (n.r. asigurare la casă)”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Menționăm că averea lui Irinel Columbeanu era estimată în anul 2007 la 150 de milioane de euro. De altfel acela ar fi fost cel mai înalt punct din întreaga sa carieră de antreprenoriat. Suma avea să scadă însă un an mai târziu.

În anul 2008, averea lui Irinel Columbeanu a ajuns la 40 de milioane de euro. Iar anul 2009 avea să fie unul și mai ghinionist. La acea vreme, afaceristul ar mai fi deținut o avere de doar 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT