Sport

Dragomir, atac subtil la adresa lui Mititelu. „Nu am studii medicale să vorbesc despre el. Mă rog să trăiesc până termină procesul”

Mitică Dragomir l-a atacat subtil pe Adrian Mititelu după ce aflat că patronul de la FC U Craiova se așteaptă să primească despăgubiri de 300 de milioane de euro.
02.02.2024 | 17:48
Dragomir atac subtil la adresa lui Mititelu Nu am studii medicale sa vorbesc despre el Ma rog sa traiesc pana termina procesul
Dragomir, atac subtil la adresa lui Mititelu. „Nu am studii medicale să vorbesc despre el. Mă rog să trăiesc până termină procesul” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu așteaptă o decizie de la CEDO pentru procesul dezafiliării Universității Craiova din 2011. „Oraculul din Bălcești” l-a atacat subtil pe patronul celor de la FC U Craiova 1948 când a aflat că acesta așteaptă o decizie favorabilă.

Dragomir, atac subtil la adresa lui Mititelu. „Nu am studii medicale să vorbesc despre el. Mă rog să trăiesc până termină procesul”

Adrian Mititelu continuă războiul după dezafilierea Universității Craiova și așteaptă decizia CEDO. Patronul grupării din Bănie așteaptă despăgubiri în valoarea de 300 de milioane de euro, deși inițial procesul a fost pierdut în 2021 de către finanțatorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Dacă Adrian Mititelu va avea câștig de cauză la CEDO, procesul se va depune pe rolul instanțelor. Dumitru Dragomir a reacționat în exclusivitate la „MAX Profețiile lui Mitică” atunci când a aflat vestea dezvăluită de finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948.

Acesta l-a atacat subtil pe Adrian Mititelu și a refuzat alte comentarii la adresa patronului din SuperLiga. Acesta crede că nu are nicio șansă să se termine procesul dezafilierii și să fie despăgubit cu suma solicitată de 300 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu am studii medicale să vorbesc despre Mititelu, vorbiți cu altcineva. Nu am studii medicale să comentez asemenea tâmpenii. Mă rog la Dumnezeu să trăiesc pănă se termină procesul ăla. Șansa porcului de Crăciun”, a spus Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”,emisiune în direct în fiecare luni de la ora 13:30 doar pe site-ul FANATIK.

Adrian Mititelu: „Să vezi cum se schimbă treaba la 180 de grade”

Adrian Mititelu nu predă armele în cazul dezafilierii Universității Craiova și anunță o așteaptă o decizie de la CEDO în următoarele săptămâni. Acesta are speranță că poate primi cei 300 de milioane de euro solicitați la acea vreme după ședința Comitetului Executiv.

ADVERTISEMENT

Până atunci, Adrian Mititelu așteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Dinamo București de pe arena din Bănie. Acesta este în alertă, deși „câinii roșii” nu traversează cea mai bună formă și sunt în pericol să piardă contactul cu ultimul loc ce asigură barajul de salvare.

„Stați puțin că mai este puțin și dă CEDO decizia cu procesul dezafilierii, să vezi cum se schimbă treaba la 180 de grade. Reîncepem procesul dezafilierii la instanța civilă. În scurt timp CEDO dă decizia finală.

ADVERTISEMENT

A rămas în pronunțare, iar după o săptămână, două, trei patru vom avea o decizie la CEDO. Atunci să vedeți cum se vor schimba lucrurile cu raport la Craiova.

Dezafilierea? Se credea că s-a terminat cu dezafilierea? Nu! Cauza civilă va începe în câteva săptămâni, luni”, spunea Adrian Mititelu.

Mitica Dragomir, ATAC SUBTIL la Adrian Mititelu: “N-AM STUDII MEDICALE SA VORBESC DESPRE EL”

ADVERTISEMENT