Sport

Dumitru Dragomir își dezvăluie secretul „ratingului”, dar și de ce Gigi Becali e peste el. „Dacă a gândit-o așa cu Tavi Popescu, e genial! Aruncă plasa și-i prinde pe toți!”. Video exclusiv

Dragomir a demascat ultima strategie a lui Gigi Becali la FCSB! De ce e omul de afaceri cel mai bun din fotbalul românesc pe marketing.
22.03.2023 | 23:50
Dumitru Dragomir isi dezvaluie secretul ratingului dar si de ce Gigi Becali e peste el Daca a gandito asa cu Tavi Popescu e genial Arunca plasa sii prinde pe toti Video exclusiv
Dumitru Dragomir, informație bombă despre Gigi Becali. Fostul președinte al LPF a dezvăluit un secret de familie al patronului de la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și emisiunea „Profețiile lui Mitică” a revenit cu o nouă ediție specială, în care „profetul” FANATIK a dat noi super-exclusivități, iar multe l-au vizat chiar pe Gigi Becali, patronul FCSB.

Dumitru Dragomir, despre strategia diabolică a lui Gigi Becali de la FCSB: „Fără studii a făcut cel mai mare marketing!”

Gigi Becali a anunțat că Octavian Popescu nu va mai fi titular, însă Dumitru Dragomir consideră că patronul FCSB a a adoptat o tactică diabolică: „Măi, fraților, eu sunt om de televiziune. Nu de acum! Pe marketing e unul mai tare ca mine.

ADVERTISEMENT

Bă, voi vă uitați la Gigi Becali ce face? Băi, nene, tu știi ce-i asta? Fără studii, fără astea, a făcut cel mai mare marketing care există în această țară în fotbal! Voi nu vedeți? Pe toate rețele de socializare e Gigi Becali. Fără nicio echipă în spate. Nu are egal! 

VIDEO MAI JOS: 

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că a adoptat de asemenea o tactică similară: „Fii atent, eu mă pregătesc să bat câmpii, să fac greșeli. Altfel sunt liniar și nu se mai uită nimeni la mine. Și când eram la Ligă, mă pregăteam să fac greșeli. Jur! Făceam greșeli de ortoepie și îmi spunea nevastă-mea: ‘Nu, nu, nu aicea! O să zică lumea că ești tâmpit’. Și eu îi spuneam: ‘Da, asta vreau! Lasă să zică lumea în toate felurile. Lasă să mă înjure, altfel cine mă bagă pe mine în seamă’”. 

ADVERTISEMENT

Iar ingeniozitatea lui Gigi Becali a fost remarcată și de către Bogdan Dragomir: „Vorbeam cu fii-miu, care e om de presă și e un băiat deștept și spunea: ‘Băi, tată, toată lumea îl înjură pe Gigi Becali, dar toate rețelele de socializare sunt numai cu el!’”. 

Cel mai bine se vede acest lucru în cazul „perlei” lui Gigi Becali: „Și i-am spus: ‘El ce face acuma cu Octavian Popescu e marketing. În momentul în care a aruncat plasele, prinde și peștii mari și peștii mici!’. Nu cred că a gândit-o, dar dacă a făcut-o e genial!

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Cu Pintilii și Tavi, face ăl mai al dracu marketing posibil”

Dumitru Dragomir consideră că aceeași tactică o aplică Gigi Becali și în cazul lui Mihai Pintilii: „Cu Pintilii și Tavi, face ăl mai al dracu marketing posibil! Îi zgândără pe ziariști, peștii mari și peștii mici. El aruncă plasa și intră toți! Dau scris că poate să nu îl joace 30 de minute și dup-aia iar îl bagă, că nu are altul mai bun!

Bineînțeles că a fost strategie. E cel mai bun jucător de la Steaua (n.r.FCSB)! Înseamnă că nu e sănătos la cap! Și chiar dacă e așa, e marketing nemaipomenit!”.

ADVERTISEMENT

„I-a crescut cota lui Octavian Popescu cu 3 milioane de euro!”

Horia Ivanovici e convins că Gigi Becali a reușit să îi mărească din nou cota „perlei” sale favorite: „I-a crescut cota lui Octavian Popescu cu trei milioane de euro! Cine îl subestimează pe Gigi e prost rău! E un om brici la minte, ba chiar pe zona asta de făcut bani e genial! Omul este doctor docent. El și simte, e showman! Îi cam sfideză pe ziariști”.

Și „Oracolul din Bălcești” e total de acord: „Nici nu se dă jos din mașină! Mă, știi ce e asta? Sfidarea pe care o face îi enervează pe toți. Tu îți dai seama ce înjurături îi trag ăia de stau pe lângă mașina lui cu microfoanele? Când el are ditamai palatul! Și nu îi mai primește acolo! 

Acuma își face birourile, se va muta de la palat își face birourile în fața biseriicii (n.r. Pipera). Deja le-a ridicat și trece la finisaje. Să vezi ce va fi acolo!”, a mai dezvăluit Dragomir.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „1 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT