Sport

Dragomir, lecție de viață: „Copilul trebuie să învețe carte și 2-3 limbi străine”. Câte hoteluri avea dacă era poliglot

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația lui Irinel Columbeanu și le-a dat câteva lecții de viață părinților.
26.10.2023 | 10:50
Dragomir lectie de viata Copilul trebuie sa invete carte si 23 limbi straine Cate hoteluri avea daca era poliglot
Mitică Dragomir știe ce ar trebui să învețe tinerii din povestea lui Irinel Columbeanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, cândva un milionar excentric, a ajuns într-un moment al vieții sale în care nu își mai permite nici măcar să își plătească azilul în care a ajuns.

Dragomir, despre Irinel Columbeanu

Columbeanu a pierdut mare parte din averea sa după ce a investit foarte mulți bani într-o afacere care nu a funcționat. Povestea lui este una impresionantă, mai ales că la un moment dat acesta investea bani frumoși în femeile cu care umbla, care erau de multe ori mult mai tinere decât acesta.

ADVERTISEMENT

Dragomir a vorbit despre situația lui, spunând că totul pleacă de la educație. El crede că tinerii din ziua de azi trebuie să fie liberi, dar dresați în același timp, trebuie să învețe carte și să știe câteva limbi străine.

Nu mă impresionează pentru că atunci când a făcut nebuniile era în facultățile depline ale minții. Trebuie să îți asiguri viața, familia, primul lucru în viața asta nu e sănătatea ta, e sănătatea familiei și bucuria familiei. Nu ai sănătatea și bucuria familiei, ești un om distrus, nu ai nimic.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu trebuia să aibă grijă să nu se întâmple asta. Așa cum o spun din toată inima, copiii trebuie struniți, ținuți în frâu, pentru că acum lumea s-a schimbat, tentațiile sunt multiple, anturajele, din patru prieteni, doi se îmbată sau se droghează.

Copiii de astăzi nu mai vor să muncească. Ai un câine, dacă îl dresezi nu face nici mizerie, nu te mușcă. Dar dacă îl ții închis într-o cameră, îl ții mâine, poimâine, peste două luni e turbat, dacă îl ții închis turbează.

ADVERTISEMENT

Pe copii nu poți să îi ții închiși, o iau razna. Copilului trebuie să îi dai libertate, dar să fie dresat. Trebuie să învețe carte și să învețe două-trei limbi străine. Știu câteva cuvinte în engleză, mă înțeleg pe toată fața pământului.

Aveam șapte hoteluri dacă știam cinci limbi. Eu nu am putut să mă dau pe mâna nimănui pentru că dacă aduceam translator lângă mine îl suspectam că e dintr-ăsta care mă dă în primire. Cele mai mari nenorociri sunt de la apropiați, apropiații te dau în primire dușmanii nu știu care sunt secretele sale”, a spus Dumitru Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, reacție despre situația lui Irinel Columbeanu”

ADVERTISEMENT